Tehnički kutak > Garaža
SR 180-DAX
Dax:
Hvala svima ekipa!
Ima jos itnica za sredit,ali to cemo usputno
Sve nabrojano je vec tu i ceka ugradnju osim malossi glave,mislim da to nece ove godine,rade bi uzeo granu bez suzenja i to je to uz nabrojane stvari
Ustelat i vozit
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Matija97:
Multivar,usis,karb i glava(ja nebi trpo malossi posto vec imas radilicu za neku jacu glavu :icon_biggrin: ) :headbang: S onom bgm granom navodno ne dobijes nis,ja sam to htio radit pa na kraju odusto kad sam malo procito po par stranih foruma i site-ova. Sretno sa srkom,napokon ces se vozit ko gospon covjek,dok ne rikne vodena :laughing7: Al ni to nije problem zamjenit posto je unutra vj aluminiski impeler koji rijetko kad ode i onda nema otvaranja po pola :headbang: Btw.Cini mi se da sam ti vidio nrg-a na kvartu nekidan,neki lik i zenskica se vozili lagano na njemu,ako je to taj skuter ;D
Dax:
--- Citat: Matija97 - 20 Veljača, 2019, 19:39:03 ---Multivar,usis,karb i glava(ja nebi trpo malossi posto vec imas radilicu za neku jacu glavu :icon_biggrin: ) :headbang: S onom bgm granom navodno ne dobijes nis,ja sam to htio radit pa na kraju odusto kad sam malo procito po par stranih foruma i site-ova. Sretno sa srkom,napokon ces se vozit ko gospon covjek,dok ne rikne vodena :laughing7: Al ni to nije problem zamjenit posto je unutra vj aluminiski impeler koji rijetko kad ode i onda nema otvaranja po pola :headbang: Btw.Cini mi se da sam ti vidio nrg-a na kvartu nekidan,neki lik i zenskica se vozili lagano na njemu,ako je to taj skuter ;D
--- Kraj citata ---
Ma glava mi je pod zadnje
Sredit cu prijenos i frgu,meni dosta
Moguce da si ga vidio
Vozi relacije ravnice-n.zagreb vojarna
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
RunnerSukosan:
Stavi 125 glavu,najbolje rijesenje
dario007:
Cestitam na prinovi,neka dugo sluzi. :)
Nek se pomalo pocelo budziti i prilagođavati svojim potrebama.
Probao sam sr-ku ide fino i stvarno je milina za usi kad nekaj ide,a ne dreči.Ima tu lufta nekim poboljsanjima i drago mi je da si krenuo u to.
Treba te okretaje dobiti oko 7800-7900 kroz cijeli opseg ubrzanja i to bude vec veliki napredak.Tu mi se nekako ucinio najjaci agregat.
Ajd sretno i pratim desavanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju