Tehnički kutak > Garaža
SR 180-DAX
boulybox:
Ja sam imo taj centralni na spu s tim variom i 15.7 rolama i uvijek je trazio teze rolice i nikak nisam mogo dobit krajnju s njim. Najveci problem je bio kad sam otiso od vrapca do zaboka, doso dole, pokupio djelove i za 10tak min kreno doma prema vrapcu. Motor kod podsueseda vise nije mogo krenut samo je bezveze palio kuplung, i tak sam popizdio i vratio nazad serijski centralni sa gram laksim rolicama i motor se preporodio i u krajnjom odma dobio 2-3km/h. To govorim o ljetnih 30-35 kad je vani
Dax:
--- Citat: boulybox - 24 Veljača, 2019, 17:58:06 ---Ja sam imo taj centralni na spu s tim variom i 15.7 rolama i uvijek je trazio teze rolice i nikak nisam mogo dobit krajnju s njim. Najveci problem je bio kad sam otiso od vrapca do zaboka, doso dole, pokupio djelove i za 10tak min kreno doma prema vrapcu. Motor kod podsueseda vise nije mogo krenut samo je bezveze palio kuplung, i tak sam popizdio i vratio nazad serijski centralni sa gram laksim rolicama i motor se preporodio i u krajnjom odma dobio 2-3km/h. To govorim o ljetnih 30-35 kad je vani
--- Kraj citata ---
Mislis na taj polini dugacki 10% koj sam ja stavio?
To si imao u kombinaciji sa polini variom?
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Dax:
Odlicno ubrzava,ali i ja imam osjecaj da prevrtava i da nema krajnju,ko da je malo izgubio
BP:
Jel imas sajbicu od polinia na bolcni? Meni je osjetno bolje radio bez nje, a imamo isti setup osim federa kuplunga.
Dax:
--- Citat: BP - 24 Veljača, 2019, 18:29:50 ---Jel imas sajbicu od polinia na bolcni? Meni je osjetno bolje radio bez nje, a imamo isti setup osim federa kuplunga.
--- Kraj citata ---
Imam orginal 1mm,po manualu
Kad maknes sajbicu malo izgubis na startu,a dobis malo u krajnjoj
Budem probao skombinirat samo 0.5 sajbicu kod bolcne da vidim kako ce se onda ponasat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju