Tehnički kutak > Garaža
SR 180-DAX
Dax:
Evo mali update
Po malo se slaze
Polini vario,linearna polutka vxr nabavljen i preslozena
Stavljeni malo jaci federi kuplunga i polini centralni feder
Deklo lagano otvoreno kod zvona radi boljeg hladenja i prepolirano
Vxr polutka slozena tako da bivsa dva pina su zatvorena,a nova tri napravljena tako da mast nebi previse ispadala kroz dvije stare rupe od piniva
Napravlneni novi na knap,zkucani i stavljen loctite
Napravljena podloska od 0.8mm da dozvoli da,se poluta toliko vise otvori i vrh polutke skinut samo za 0.8mm
Semerig pobrusen samo za 0.8-1mm da sti vise ima funkciju
Deklo prepilirano i otvoreno
I otezane malosi rolice na 16.6g
180 ide jako fino,osjeti se moc sad
Nema rupe,brutalno linearno ubrzava i drzi zakucane okretaje,krece na oko 4000,vrti 8550 sa 15.7g,stavljene 16.6 pa cemo vidjet,ciljam na oko 8000
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
nrgmc2-tuning:
Odličan poso :icon_thumright: :icon_thumright:
igor.sb:
lepo znas kako :headbang: :headbang:
par pitanja, jesi stavljao polini sajbicu il ne
jesi mazao role, jer meni malossi nisu nikako radile u poliniju, dan danas mi nije jasno zasto, ljepilo je ostavljalo crni sloj kao da su se topile, kad dodjem u brod iskopam sliku varia
al isto tako uvijek mazem i polini role, jer namazano i ne namazano na istoj gramazi to nije taj skuter ni okretaji
bijeli federi, sta ti to nije slabo, iako visoko i hvataju s obzirom na 4000 ok, ti bijeli su za 4t il malossi deltu/fly, zuti iz tog seta su kao serijski
dok zeleni za bb su must have da slace i lovi na pol gasa :toothy9: :toothy9:
otprilike ovim redom bijeli 4t, zuti 4t, serijski, crveni 4t, pa onda svi bb zeleni, plavi, crveni
Corector:
Federi za start su idealni ovakvi kakvi jesu, ako ne zeli skakanje, makar sumnjam da bi kuplung mogao to prenesti s nama gabaritnijima i s protuutezima zvanima duge i teske noge i kosti. Ali recimo cim sam sjeo, tocno se osjeti kako jadni kuplung klizi ko ispaceni isus. Snaga se osjeti i kad zagrize to je to, cimao sam ga na 20kmh, i tu me vec hoce cuknuti jebqcki jer sam pomogao kuplungu s tim rolanjem u voznji.
Bas me zanima hoce li me na kraju bacati iz nule :confused5:
Dobro to su pi*darije, sad kad je sve ovsko savrseno, ja bi mu dodao jos moci :toothy3: Ali treba prvo naouniti bateriie, skupiti volju i eleana za takvo karabudjenje, i malo uzivat u ovom da e bi rad nadmasio broj sati voznje.
Dax:
Igor
Role nisam mazao,vidjet cemo kako ce se to ponasat ,nak malo sjedne sve jer je novo,sve ce se to malo rastegnut
U pravilu ih se nebi smjelo mazat!?
Corector
Ma sve znas stari,meni je samo do voznje,neda mi se puno vise prckarat
Ustelat i vozit!
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju