Tehnički kutak > Tuning skutera
Molim pomoć oko setup-a za minarelli AC
dacerovs:
--- Citat: Arrow - 20 Veljača, 2019, 12:58:29 ---Decki stvarno hvala vam na prijedlozima. Iskreno ne mislim štediti i ne mislim ic na najjeftiniju varijantu. Zelim šut do 90, za dalje mi i nije bitno. Ajde neka padne odluka na Sport pro stage 6 i radilicu 12. E sad, imam polutke od Piagga, sad mi treba znaci pomicna od Ditecha. Sta se tice kvacila nabavio sam Deltu od Malossia. Iskreno, sve cu detaljno poslikat i podijelit sa vama jer imam vremena i nesto sam para skupio, zelim ga poslagat onako za gušt, da nije neka brutalna pila a opet da me zadovolji kuca-posao i da mi je siguran.
--- Kraj citata ---
Gle sta se tice polutke, treba vidjet jel to sve pase jedno na drugo 100%, pinovi se na tokarskom skinu kolko treba da idu u Ditech polutku.Znaci treba provjerit poklapaju li se kanali na Ditech polutki sa rupama za pinove u nepomicnoj Piaggio.
Na Pia masini smo to radili i na Pia polutki od nove tip sve stima al ne pase na minarelli.
Stara tipa Pia remenice pase na minarelli, to ti je remenica do 98/99godine.
Ako ti sve pase, bit ces prvi koji to ima na forumu pa i mislim uopce.
Sta se tice Stg6 Sport Pro, to ce stari moj kidat na zadnji na dodir gasa, a kamoli ispalit do 90 hahaha.
To ti je jak kit i sa 19 ili 21mm karbom i nekim jacim spuhom bi trebao imat 13.5-14ks. U pitomoj verziji ima 12ks da mu je..s mat.r
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arrow:
A nista, krecem u potragu za diteh polutkama. Dobrog tokara znam, samo da sve paše. E sad, kako cu znat koje su godište polutke? 😶 Znaci karb17'5 da uopce ne gledam. Ja bi 19 max... I cca potrosnja odprilike znate koliko bi bila?
dacerovs:
Stare pia remenice su 128mm, a novi tip 134mm.
Pia Nrg mc2 ima takve polutke, pa zip 1998g/typhoon 1998-99 takoder itd itd
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Do 97.g su stare polutke i gore pase ditek pomicna 1/1 i treba ju potokarit na 128mm,pobrajsat ojacanja u bloku i imas budget overrange.
Arrow:
Thx na info. Izmjerim. Yasuni R od auspuha mi se opako sviđa za cijeli taj setup. Ili stage 6 mk2. Iskreno nebi nesto prejako za moje potrebe. I još jedna stvar, kakva je priča na tehničkom? Za blokadu sam svjesan ali me zanima to deranje auspuha i kita, htio bi prolazit tehnicki. Cak sam razmisljao da je mozda bolje da nabavim jos jedan blok sa original 50ccm i auspuhom, na tehnicki prebacim sve i miran sam...
Doslovno mi je bed sta vas toliko propitkujem ali stvarno mi je sve to novo pa bi vas molio da mi ne zamjerite na gnjavazi i neupucenosti. 😊
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju