Ostalo > Motocikli

Aprilia rs 125 -vraćanje u zivot

<< < (2/9) > >>

lukazikaovic:
svaka cast na projektu.Puno uživanja ove sezone želin! :headbang:

mislin da ces tribat sirit airbox za taj karb 34. Dosta je ljudi odustalo od 34ke jer je nisu uspili ustelat. Ona guma na ulazu airboxa ima 2 rupe i njihova povrsina je tocno 10% veca od povrsine  tvornickog 28mm karburatora.

sole9:

--- Citat: lukazikaovic - 09 Veljača, 2019, 20:13:13 ---svaka cast na projektu.Puno uživanja ove sezone želin! :headbang:

mislin da ces tribat sirit airbox za taj karb 34. Dosta je ljudi odustalo od 34ke jer je nisu uspili ustelat. Ona guma na ulazu airboxa ima 2 rupe i njihova povrsina je tocno 10% veca od povrsine  tvornickog 28mm karburatora.

--- Kraj citata ---
Hvala puno
Svjestan sam toga,ali nebi trebalo bit problema,stari rs je imao 34 karb u originalu,i isti airbox,isto tako i aprilia touareg,rally,af1 itd bilo da su dolazili u verziji s 28icom ili 34 svi su imali isti airbox.34 je jako lagan za ustelat i gljivu nikako nebi savjetovao jer ona stvori problem,na njemu se nista ne dira ako ima originalne postavke (rasprsivac,let dizna i igla)vec samo glavna dizna.ja sam napamet bubno 154 diznu i odlicno se ponaša u svim režimima gasa,možda budem jedino koji broj dole isao jer mi se čini mrvicu bogato.trenutni mi je problem sta Nema vakuum pipak i morao sam stavit pipu sa slobodnim padom i kada motor stoji ugašen dolazi do prelijevanja zbog nepodesenog plovka,jos se moram samo s tim poigrat

PchelaUbica:
Napravio si perverziju od motora. Kakav je bio stari moj svaka cast  :icon_thumright:  :headbang:
Pa probusi karb i ubodi mu pipac za vakum . Preradi ga malo :)

lukazikaovic:
ja mislin da je karb 34mm dolazija samo na odcepljenin chesterfield verzijama. Airbox ko airbox je isti samo je ona guma ispod rezervara drugacija. Veci bi otvori trebali bit.

di.ky.73:
Odlican  ;D
Cuvaj ga jer za par godina ce bit unikat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju