Ostalo > Motocikli
Aprilia rs 125 -vraćanje u zivot
sole9:
--- Citat: di.ky.73 - 10 Veljača, 2019, 01:23:05 ---Mislim da je od 2008 ubacena piaggio blokirana elektronika..
--- Kraj citata ---
Tako je čak je već krajem 2007 počela proizvodnja s piaggio elektronikom..na njoj nema mogućnosti skidanja blokade na cdi-u kao sta je slučaj kod nipondensa i uvijek ce postojat ono trokiranje izmedu 5 i 6 tisuca .mislim da je blokirana na 12k jedina stvar koja i nije toliko losa je sta se poceo koristit flat slide carb ali je imao elektroniku.
lukazikaovic:
hahahaha jel moguce haha
Znam ga to mi je prijatelj i on me pita da mu pomognen to ustelat pa smo mirili te rupe i racunali koliko triba dodatno otvorit airbox.
ocito je odusta od slaganja tog rsa,a da ja to ne znan :toothy9:
sole9:
--- Citat: lukazikaovic - 10 Veljača, 2019, 01:43:30 ---hahahaha jel moguce haha
Znam ga to mi je prijatelj i on me pita da mu pomognen to ustelat pa smo mirili te rupe i racunali koliko triba dodatno otvorit airbox.
ocito je odusta od slaganja tog rsa,a da ja to ne znan :toothy9:
--- Kraj citata ---
Haha sve je moguće,jos mi je baš tim riječima objašnjavao i rekao da cu mozda morat busit 8mm borerom..i ovaj link sta si poslao je kad se pretvara iz 11 kw u 25 kw,pa mislim da je ta tuba ipak ova koju ja imam,jer razlika od one koju 11 kw verzija ima je da ta ima jednu rupu začepljenu.Niko je baš trebao sutra proc djir do mene da vidi kako ide rs da mi može rec uporedbu naspram serijskog rsa.ma nije odustao..bas je neki dan upalio svog.Moj meštar mu je centrirao radilicu pa je sve to upasao.On mu je i rekao da će teško ustelat 34 bez kita pa je zato odustao od karba
RunnerSukosan:
Svaka cast za trud.. Nije nista tesko ustelat ako imas iskustva. Sto se tice rupa na boxu zbroji površine pa ces znati jel trebaju vece
lukazikaovic:
ja sam mirija tubu na nikinom rsu i kad san zbrojija povrsine one 2 rupe dobila se ukupna povrsina ekvivalent jednoj rupi od 30mm.
za ovaj set u opisu pise da je tuba fi 34. iako u pravilu ide 10% veca od karba.
ako san dobro na brzinu izracuna
mislin da ti triba dodatna rupa promjera 2cm.
ko stvoreno za otic do ljekarne i upasat inekciju od 40ml :toothy9:
povrsina original rupe je 745
povrsina za 34mm bi tribala bit 1100
znaci triba ti jos 353 a to je rupa radiusa 10 tj promjera 20 mm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju