Tehnički kutak > Garaža

Piaggio skipper 125

<< < (2/2)

Hele:

--- Citat: boulybox - 08 Veljača, 2019, 16:56:31 ---skipper je zvijer, samo mu fali prednji blatobran. ja imam doma jednog 125 berba 94. ali nikak da nabavim ramu s papirima. moj plan je bio slagat 172 ac, veci karb na airbox i multivar, ili 180lc al onda to vise nije za svaki dan. daj mi reci kakva ti je krajnja jer ja svog 125 nisam uspio naterat vise od 100 po celeru, al opet ak ti je prijenos ubijen onda sigurno neide kak spada.
nadam se da ces odradit neki tjuning i nabacit slike. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

https://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/piaggio-skipper-150-cm3-oglas-27476233

boulybox:
A daj mi reci koji amortizer stavljas, te treba izmjerit duzinu getribe jer mozda ni nemre brze. Ja sam imao 172 na drugom motoru i stvarno taj cilindar ide super ali na serijskom karbu neces bit predugo zadovoljan. Kad stavis neki 24/25/26/28 karb nebitno dellorto, pwk ili mikuni onda to ide puno bolje a cak i bez multivara ide dosta dobro. Vidio sam to na oglasniku al nikak da kontaktiram covjeka te da nesto dogovorim, jer iskreno imam i previse skutera a slazem si i jednog dragstera 180 pa nemam vremena sarafit, ali sad kad vidim tvog odma bi sutra poceo slagat :icon_tongue:

Hele:
Jos nisam uspio pronac prednji amortizer. U RMS katalogu ima neki izbor ali nije dobavljivo.
Skocit cu do Trsta I tamo pokusat nesto nac u par ducana.

99% sam siguran da ne bih mijenjao karb na 172.
Samo bih volio malo vise snage, zivcira me kad moram svaki cas na benzinsku.

Anyway, najprije cu poraditi na prijenosu.
Zvono je dosta plavo. Koji bi mogli biti glavni razlozi za to?

RunnerSukosan:
Imam ja za prodat 172... Uzmes veci karb i ako ga dobro ustelas nemas brige. Moj trosi oko 5l

Proklizavanje kvacila zbog tvrdih opriguca, cesta gradska vožnja,starost

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju