Tehnički kutak > Garaža

Moj prvi 2T - Aprilia SR50

<< < (8/10) > >>

road_runner:
stavljen novi centralni, stari je bio spljošten za oko 5 mm.
Nema pomaka, u nastavku stavljam video na link pa da pogledate problem. Prvi start je blago uzbrdo pa mu zato malo teže ide. Drugi start je uzbrdo kad izgubi snagu nakon što stanem i krenem. Sve mi se čini da je problem u mašini a ne prijenosu kad tako izgubi snagu. čak mi se desilo kod probnog snimanja da je crknul.  :dontknow:

https://drive.google.com/file/d/1wC-y-V97UXJ-PUFj6PgmyFvLLIJnHFhq/view?usp=sharing

road_runner:
Danas aprilia postala no1 prijevozno sredstvo, a do posla i natrag ima tri brda za prevaliti. Ako neko ima savjet odakle krenuti s detekcijom slobodno se izrazi. Jel moguće da karb zaštopan?  Stavio sam 5,7g rolice, pa nije od toga umrtvio valjda :icon_scratch:

Polako bi ja to raskapal ali, velim, jedno popodne bi bilo dobro otkriti koji mu je...

lukazikaovic:
aj pliz slikaj koliko je remen duboko u polutkama nakon sta  motor u leru radi 10ak sekundi samo.

jako dugo razvlači čak i spajanje kvačila,ali po snimci nebi reka da je u prijenosu greška. Ispada da bi ti se on cak ugasija kad bi nastavija drzat gas?

sole9:
Meni ista stvar na srki,samo ja imam stariju s morini karb masinom...kad je hladna vuce odlicno i kad se zgrije pocne gubit snagu,krene odlicno ali onda spusta okretaje i tako kao da ce crknut ili ide 10kmh uz brdo.Prvo sam mislio da je auspih serijski zastopan,pa sam stavio mhr  replicu ,naraku +1500rpm ,roline 4 i pol grama i novi bando remen orginal dimenzija i karb provjerio al opet ista stvar..sve mi vuce na lose karike... :icon_scratch:

road_runner:
Mogu poslikati remen, no napomena da se radi o startu uzbrdo, kad normalno krecem po ravnom zadovoljan sam i s startom i u kojem trenutku ulovi kuplung

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju