Ostalo > Svijet računala i mobitela
Koji SSD kupiti?
road_runner:
Patriot buraz ima u kompu vec 2 god i nema problema :dontknow:
Rezultat moje situacije sa sporim win 10 je da sam uzeo patriot burst model i jucer ga ugradio, ak crkne crkne, ionako osobni podaci idu na drugi hard, a programi se instaliraju ponovno
3alfa3:
--- Citat: robyakarider - 31 Siječanj, 2019, 06:56:15 ---...racunaj da ssd-i ne vole kad su puni, 10-20% da bude uvijek prazno
--- Kraj citata ---
Ne formatiras ga cijelog nego ostavis neformatiranu particiju sto vecu to bolju (ovisno koliko ti realno treba prostora). Ja obicno ostavim 30% neformatiranog na svakom SSDu, a ionako je i na formatiranoj prazno vise od 50% :icon_biggrin: :icon_thumright:
zvonkec92:
Malo razmislio pa ipak uzeo na Mall.hr kingston 120gb koji je 30kn skuplji samo iz razloga jer mi je mall 2 ulice dalje od mene pa cu ga osobno preuzeti dok je mikronis na drugom kraju grada i skurit cu vise od 30kn benzina da odem po njega :/ pa mi onda usteda nema neke logike
Ma ja ni taj od 120 nebum napunio, win 7 ne zauzima puno a za druge podatke imam jos 4 harda u kompu na koja spremam stvari. SSD mi treba samo za windouze i nis drugo.
zvonkec92:
cek cek ne kuzim sad to? kaj kad instaliram vindowse napravim npr particiju od 80gb a onu drugu ne napravim uopce pa da nebude vidljiva kasnije u My computer ak sam dobro skuzio?
lukazikaovic:
kad pokrenes instalaciju ssd ce ti bit prikazan kao unlocated space i trebas ga formatirat. kad ga oznacis i stisnes add pita te koliko MB samo upises 10ak posto manje i tjt.
kolika je garancija na taj kingston?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju