Tehnički kutak > Tuning skutera
Obrtomjer...spajanje?
andy:
--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2008, 22:08:40 ---
--- Citat: SlowRider - 19 Listopad, 2008, 22:06:11 ---
--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2008, 22:03:25 ---
--- Citat: SlowRider - 19 Listopad, 2008, 21:59:05 ---Analogni je zakon, digitalni brojac okretaja mi je oduvijek bio gadan i bzvz.
--- Kraj citata ---
naravno da je zakon. :toothy10: i ja bi si ga stavio na stalkera al neznam di da ga stavim. :sad1:
--- Kraj citata ---
Ispod sica imas mjesta.
--- Kraj citata ---
i ja tebe volim.Imam ja jednu kombinaciju di bi ju stavio ali nemogu nac neku lijepu obrtaljku koja nije velika a da mi se svidja. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
i da nije skupa :laughing7:
charnel:
i jel onda na kraju ima di u zagrebu kupit brojac okretaja za 2T?
SlowRider:
--- Citat: charnel - 19 Listopad, 2008, 22:12:39 ---i jel onda na kraju ima di u zagrebu kupit brojac okretaja za 2T?
--- Kraj citata ---
Ako nadjes negdje u Zg-u, vjerujem da ce te odbiti cijena, tj. neisplativost. Najbolje kupiti polovnu od BT-a koja nije skupa.
charnel:
--- Citat: SlowRider - 19 Listopad, 2008, 22:18:05 ---
--- Citat: charnel - 19 Listopad, 2008, 22:12:39 ---i jel onda na kraju ima di u zagrebu kupit brojac okretaja za 2T?
--- Kraj citata ---
Ako nadjes negdje u Zg-u, vjerujem da ce te odbiti cijena, tj. neisplativost. Najbolje kupiti polovnu od BT-a koja nije skupa.
--- Kraj citata ---
jel znas nekog da prodaje?
..zato sam i pitao da stavi sliku da vidim kako je uklopio tu od bt-a.
SlowRider:
--- Citat: charnel - 19 Listopad, 2008, 22:19:48 ---
--- Citat: SlowRider - 19 Listopad, 2008, 22:18:05 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jel znas nekog da prodaje?
..zato sam i pitao da stavi sliku da vidim kako je uklopio tu od bt-a.
--- Kraj citata ---
Ja ne znam nikoga da to prodaje. Ne stoji bas lijepo na skuteru, prije bi razmisljao o nabavci kompletnih cukica od mc3, sad koliko je to komplicirano zbog instalacije :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju