Ostalo > Razne offtopic teme :)

Aliexpress On-time delivery

<< < (4/8) > >>

zvonkec92:
Daj podjeli malo sa ostatkom svjeta neke informacije jer ono kaj me zanima nemogu nigdje na netu pronać. Zanima me kolko ti treba da prodaš neki item, s obzirom da ebay gleda cijeli svijet kaj god se metren trebalo bi otić u roku par sati ( bar ja tak mislim ). Kad neko gleda tvoj oglas jel piše dole ispod kolki je šiping ili za svaki item ima ono "kontakt seler" u vezi šipinga. Jel se da tu obrnut kakva lova na tome?

Pupo:
Naoružajte se strpljenjem, kreće kineska nova godina i ko zna kad će paketi doći. Navodno pola neradi do 12og, a pola do 22og.

aragonY:
I mene zanima to oko prodaje na ebayu, preko cega saljes pakete? Jer ne razumijem kako kinezi salju pakete besplatno, ko snosi te troskove dostave kad pise free shipping  :dontknow:

zvonkec92:

--- Citat: aragonY - 01 Veljača, 2019, 18:48:12 ---I mene zanima to oko prodaje na ebayu, preko cega saljes pakete? Jer ne razumijem kako kinezi salju pakete besplatno, ko snosi te troskove dostave kad pise free shipping  :dontknow:

--- Kraj citata ---
istina, kod nas najmanja koverica sa balončićima košta 8 ili 12kn kolko ja znam, kod kineza je to izgleda sve đaba

Pupo:

--- Citat: aragonY - 01 Veljača, 2019, 18:48:12 ---I mene zanima to oko prodaje na ebayu, preko cega saljes pakete? Jer ne razumijem kako kinezi salju pakete besplatno, ko snosi te troskove dostave kad pise free shipping  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Njihova država.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju