Tehnički kutak > Garaža

Runner by MikiB

<< < (2/30) > >>

dario007:
Nisam probao to sa semeringom,to je neki stranac slagao,pa sam zapamtio.

Vidim da imas aparat za varenje,navari na nosac pumpe nesto da stoji tik do zupcanika,a da ga ne dira,onda nebude mogao nikam.

Pogledaj kod mene u temi,ja sam napresao sajbicu unutra,al meni je to dodatna zastita uz seraf.

MikiB:

--- Citat: dario007 - 19 Siječanj, 2019, 00:30:54 ---Nisam probao to sa semeringom,to je neki stranac slagao,pa sam zapamtio.

Vidim da imas aparat za varenje,navari na nosac pumpe nesto da stoji tik do zupcanika,a da ga ne dira,onda nebude mogao nikam.

--- Kraj citata ---

Mozda neku kao podlosku?

aragonY:
Sori sto bumpam al koja je shema sa starim magnetom, sto je olaksan ili?  ;D

Btw meni su ove sive felge lijepe, cak mozda i bolje od crnih.  Sve u svemu sivi runner ubija monotoniju crno bijelih i crvenih tako da si polozio u tom segmentu a ostatak cemo vidjeti  ;D

dario007:
Laksi je malo radi ovih vecih rupa,oprostit cemo ti kad Jelena posaljes,mozes i Nektar...

MikiB:

--- Citat: aragonY - 19 Siječanj, 2019, 02:31:44 ---Sori sto bumpam al koja je shema sa starim magnetom, sto je olaksan ili?  ;D

Btw meni su ove sive felge lijepe, cak mozda i bolje od crnih.  Sve u svemu sivi runner ubija monotoniju crno bijelih i crvenih tako da si polozio u tom segmentu a ostatak cemo vidjeti  ;D

--- Kraj citata ---

Laksi je puno.

i meni su ali je runner sivi pa bi rade crne.

I jedno pitanje naci motor dok je ugasen a upaljen kontakt i spustam se po nizbrdici dobro pokazuje a kad je upaljen pokazuje neke svemirske brojke.Kako to rijesiti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju