Tehnički kutak > Garaža

Runner by MikiB

<< < (30/30)

giannelli:

--- Citat: SEMPEX - 04 Travanj, 2020, 14:19:34 ---Giannelli,jesi bio zadovoljan  topovim 50 kitom? Samo nešto je jači al primjetno,mozda bi isao na radilicu 10000+.

--- Kraj citata ---
Kod mene je vozio nekih 5000-6000km, original cilindar mi je zaribao na 8000km, onda sam topov vozio do nekih 12000-14000, kad je krepao lezaj radilice. Iza sam isao na trophy 70ccm.

Razlika naspram 50ccm i 50ccm trophy sam osjetio najvise u momentu, to jest u ubrzanju do 60kmh je trophy bio jaci. Sve to na Stage6 Pro Replica auspuhu.

Svakako bi uvijek izabrao trophy 50ccm naspram obicnog. Piaggio 50ccm je 1100kn novi a trophy je bio oko 890kn.

SEMPEX:
E to. Hvala.

Corector:
Imao sam Trophy 50 na aeroxu, to je islo bas fino, imao je momenta. Rekao bih da je identican otvorenoj verziji minarelli cilindra.

SEMPEX:
Za aerox je mozda idealan s obzirom da nemoras mjenjat ni karb a ima i ok lezajeve. Mozda i radilice s njim ne trpe tolko puno ak spuh ne vrti puno. Mozda još i cp15 i 👌

MikiB:
Legle felge, karb 24, prirubnica pod 45, malossi usis i spuh...neko vrijeme sam se vozio na pm- gianneliju i motor se stvarno preporodio s serijalom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju