Općenito > Generalno o skuterima

Peda

<< < (3/5) > >>

ivano_007:

--- Citat: knjigor - 22 Ožujak, 2019, 14:11:16 ---I verzija od 50cc ima oba diska. Zvao sam danas dilera i baš me razočarao, kaže da GP nema blokadu i da maksimalno izvlači 55 km/h mada mi je to jako nevjerojatno???
--- Kraj citata ---

Šta je to uopće? Dvotakt ili četverotakt?

Ako je 4T, onda je to to, 60ak km/h kad se skinu blokade.

Ako je 2T, onda ga za male novce možeš nadogradit i postić dosta bolje performanse.

knjigor:
Svi su 4t. Što se tiče polovnjaka, ne bih se upuštao u tu priču u Srbiji, ovde polovan skuter znači da ga je većinom akao neki napaljeni klinac i vadio mu dušu, pa mi nije opcija. Generalno skuter mi treba za do posla i nazad 10km dnevno zarad uštede goriva i vremena  8) a kako sam malo veći (90kg) gledam da ne budem na njemu ko sise na piletu  :toothy10:

knjigor:
A kako stoje stvari sa nadogradnjom 4t generalno mi i nije toliko bitna maksimalna brzina koliko malo povećanje snage?

ivano_007:
Ako je 10km u oba smjera, onda će ti poslužit i električni romobil. Pa općenito tuning dijelovi su dostupniji za 2T skutere i možeš dosta toga po oglasnicima naći i možeš više iz mašine izvuć za razliku od 4T.

Kod 4T ćeš skinit sve blokade i stavit malo lakše rolice i ić će "pristojno", 60ak km/h. Na 4T nemaš više šta napravit nego ić na termogrupu (cilindar, klip novi), a to ćeš platiti ko suho zlato (osim ako mašine nisu gy6).

PchelaUbica:
Pajdo moras se odlucit. Il ces ovce il novce. Nema oboje.
2t snaga i brzina , veca potrosnja
4t manja potrosnja al je zato i puno manja smaga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju