Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi mhr team 77cc Dali je moguce izvuci oko 30 konja iz tog kita

<< < (2/4) > >>

tdj595:

--- Citat: PchelaUbica - 10 Siječanj, 2019, 09:18:30 ---Oni samo tebe cekaju da im dovezes skut u svedsku i da ti ga sloze :)

--- Kraj citata ---

Ma preko poruka mu slozi sve haha

OUC AIR:
pa slat cu s neki dhl-om ili slicno dogovorit se prek maila... moba...

kak ne razmeš saljam masinu s instalacijom AK imas kog blize javi ja sam za ovo smrtno ozbiljan

PchelaUbica:
Ahaaa. Znaci masinu saljes, ja sam mislio da ces se vozit do tamo a jbte. Pa javi im se odmah unaprijed da se rezerviras. Pa sta mislis koliko oni narudzbi takvih imaju. Taman ce doc na red , tamo negdje oko svetog nikdarjeva

dacerovs:
Ma da sam na tvom mjestu OUC AIR  ja bi im masinu poslao Orient Expressom, a novceke golubom pismonosom, ja mislim da je to najsigurnije jer si ipak smrtno ozbiljan!

Sent from my iPhone using Tapatalk

OUC AIR:
ja stojim kog toga da su se oni promovirali tim videom za taj posao.... sto i nije bas nelogicno

meni je problem kolko ce to kostat.(ja se bojim kolko cu platit postarinua kamoli kolko ce me izut za posao ali ali).. oni to rade na seriskom cilindru te vjerojatno odblokiravaju cdi jer se na videu am6 vrti do 12000 rpm

za nas debose bolje to nego kit.. pa moramo imat neku inovaciju dost kitova... mhhhhm sad zast ne stoji tu grupa ljudi uz mene da ja sebi ne uspijem to priskrbit
sigurno misle da necu dat đir naravno nije istina .... imam jos gomilu toplih rjeci al najjace se drzat teme

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju