Tehnički kutak > Tuning skutera
keeway-lamele-pucaju
robert:
--- Citat: neer - 19 Listopad, 2008, 13:43:44 ---
--- Citat: robert - 19 Listopad, 2008, 12:55:47 ---e imam jedno pitanje u vezi tih lamelica!
kako se osjeti da lamelice nisu više u redu a da se ne otvara usis? osjeti li se po performansama?
--- Kraj citata ---
hehe meni se dogodilo da se lamela gadno ostetila dok sam imao peugeota odaziv na gas se promjeni jednostavno motor ne radi vise kako treba kad lameli nest fali
--- Kraj citata ---
e to sam htio znati! imam polini lamele rezerve, pa ću pogledati da nisu oštećene ili zapečene od one moje prejake mješavine
aprilija top:
ovo na usisu ti nije dobro savinuto zato ti i pucaju mora na usisu granicnik bit savijen poslje sarafa a ne na sredini
neer:
--- Citat: aprilija top - 19 Listopad, 2008, 15:53:01 ---ovo na usisu ti nije dobro savinuto zato ti i pucaju mora na usisu granicnik bit savijen poslje sarafa a ne na sredini
--- Kraj citata ---
pa da bas je savinuto pod ostrim kutem probaj taj kut malo ugladit
pajo:
znači zato pucaju nije mi bilo jano?probat ču savit mali ispod šarefa pa čemo vidit.hvala
neer:
--- Citat: pajo - 19 Listopad, 2008, 18:17:56 ---znači zato pucaju nije mi bilo jano?probat ču savit mali ispod šarefa pa čemo vidit.hvala
--- Kraj citata ---
predlazem ti da ih skines izravnas i nanovo savijes da bude pod sto tupljim kutom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju