Tehnički kutak > Garaža

Swap na kineza 70

<< < (20/47) > >>

srunner221:

--- Citat: Fićo98 - 03 Veljača, 2019, 00:53:58 ---
--- Citat: aragonY - 03 Veljača, 2019, 00:08:08 ---Sklopi to pa dok vozi vozi jer ionako ides na drevo. Sad ne znam jedino kada si planirao swap raditi jer ovom niko ne zna odbrojati dane, kad zalepi zalepece  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Uskoro prijatelju moj ima jedan rox odlican za dijelove sto meni treba,od plastika,struje,vilica,felgi,masine ... ufff milinaa za niske pare

--- Kraj citata ---

Khm i ko ti je i za to javio?

zvonkec92:
Jao mrale pa ti si fuser level Expert, ko je vidio busit saraf sa samonarezujucim sarafom  :happy8: jao jaooo, al dobro aj i nije neka steta zapravo napravio si si uslugu jer je taj cilindar i onako za smece jer je lepio i to vise puta i na dugacko i na siroko. Sacekaj karb a umjesto da kupujes drugi serijski cilindar rade kupi iglicasti za dreva i W7 iglu za karb jer ce ti trebat

Fićo98:

--- Citat: srunner221 - 03 Veljača, 2019, 00:58:23 ---
--- Citat: Fićo98 - 03 Veljača, 2019, 00:53:58 ---
--- Citat: aragonY - 03 Veljača, 2019, 00:08:08 ---Sklopi to pa dok vozi vozi jer ionako ides na drevo. Sad ne znam jedino kada si planirao swap raditi jer ovom niko ne zna odbrojati dane, kad zalepi zalepece  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Uskoro prijatelju moj ima jedan rox odlican za dijelove sto meni treba,od plastika,struje,vilica,felgi,masine ... ufff milinaa za niske pare

--- Kraj citata ---

Khm i ko ti je i za to javio?

--- Kraj citata ---
Pratis sve u stopi hahah... prijatelju hvala na pronalasku ;)

Fićo98:

--- Citat: zvonkec92 - 03 Veljača, 2019, 01:08:29 ---Jao mrale pa ti si fuser level Expert, ko je vidio busit saraf sa samonarezujucim sarafom  :happy8: jao jaooo, al dobro aj i nije neka steta zapravo napravio si si uslugu jer je taj cilindar i onako za smece jer je lepio i to vise puta i na dugacko i na siroko. Sacekaj karb a umjesto da kupujes drugi serijski cilindar rade kupi iglicasti za dreva i W7 iglu za karb jer ce ti trebat

--- Kraj citata ---

Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning. Hahahaha :P

zvonkec92:
Sad si me zakopo s ovim komentarom, nemam rjeci  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju