Tehnički kutak > Garaža

Swap na kineza 70

<< < (16/47) > >>

dario007:
Fico moj,dobar je projekt i ti si to lijepo opisao i popratio sa slikama.

Usmjerio bi te da pogledas Dacerovsov bivsi projekt sa Lunom,sad si skupio vecinu potrebnih dijelova i gledaj da si to upakiras u Minin blok,najmanje uloga,a skuter ce ti pristojno ici i bit ces zadovoljan.

Ovo ti je na kinezu kao da sipas sol u morsku vodu ili kao da kurvi kupujes cvijece...

Aj sretno dalje,nebum te vise gnjavio!

Fićo98:

--- Citat: dario007 - 31 Siječanj, 2019, 20:01:08 ---Fico moj,dobar je projekt i ti si to lijepo opisao i popratio sa slikama.

Usmjerio bi te da pogledas Dacerovsov bivsi projekt sa Lunom,sad si skupio vecinu potrebnih dijelova i gledaj da si to upakiras u Minin blok,najmanje uloga,a skuter ce ti pristojno ici i bit ces zadovoljan.

Ovo ti je na kinezu kao da sipas sol u morsku vodu ili kao da kurvi kupujes cvijece...

Aj sretno dalje,nebum te vise gnjavio!

--- Kraj citata ---

Rade naravno da.. ja sam u debelom potraznji za mina blok.. svakako sam 100% zagrizao za blok

Fićo98:
Evo videa kak to ide
Kinez 50, Yasuni R,Polini hi speed vario,Serijala rolnice federi i serijala ferg nista stelano samo izvaden filter zraka

Deki.:
Tolko je moj Rhon išao u seriali

Fićo98:

--- Citat: Deki. - 31 Siječanj, 2019, 20:25:52 ---Tolko je moj Rhon išao u seriali

--- Kraj citata ---

Jel to ima neke skrivene blokade u motoru ? Kad je tvoj serijala iso toliko haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju