Tehnički kutak > Garaža

Swap na kineza 70

<< < (9/47) > >>

Corector:
Mrale ti to tjuniras brzinom svjetlosti, svaka cast.  :headbang:

Fićo98:

--- Citat: Corector - 28 Siječanj, 2019, 21:15:41 ---Mrale ti to tjuniras brzinom svjetlosti, svaka cast.  :headbang:

--- Kraj citata ---
Naravno prijatelju moj ;)

zvonkec92:
Uu ficoo ti si opasno krenuo u ove 2t vode, gdje si nabavio taj yasuhi nelose izgleda, jesi probao kako ide sa njim kolka je razlika?

Fićo98:
Au mrale mora se.. nabavljen tam di sam blizu aeroxa uzeo.. razlika se osjeti,kinesce definitvno prodisalo,sad kad legne vario,frga i da se ustela a i kit se ceka da se sastavi pa me sve to zanima kako ce ici  :headbang:.. budem okacio video.. na startu je ljen.. jbga nit sad nemam federe ni nis.. ali kad se ulovi brzina jaoo meni skuterce kao da pojede bronhi bombone,prodise ko lud :glasses9:

Corector:
Ajde Mrale samo naprijed, kod nas 2T kinescadi skoro da niti ni nema, nabudzene jel. Svi idu na sigurno jer pare nisu problem kod nas. Imati ces malo vise posla oko kvacila i starta, ali ufaziti ces ti to. Bas me zanima kako ce to ici, ali znaj da ce te 50 grupacija (piaggio karbos LC i purejet, peza LC) izbrasnarit u krajnjoj, to moramo snimiti da imamo kao dokaz , ima da nam Svi ispostuju 50-tke :headbang:

Predlazem da se snimi s Domovinskog mosta prema sitiju, pogled seze daleko u depresiju pred kojom ce se razviti kosmoske brzine, a za to nam ne treba Dronče zbog povoljne visinske razlike :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju