Tehnički kutak > Garaža
Swap na kineza 70
dario007:
Ulagat novce u kineski blok je kao kupovat kurvi cvijece!
Uzmi mina blok pa tamo slazi peripetije,jer kineski blok sa jakim midraceom ide 8 banki,bar je tako kod nasih susjeda...
Fićo98:
--- Citat: dario007 - 26 Siječanj, 2019, 19:25:30 ---Ulagat novce u kineski blok je kao kupovat kurvi cvijece!
Uzmi mina blok pa tamo slazi peripetije,jer kineski blok sa jakim midraceom ide 8 banki,bar je tako kod nasih susjeda...
--- Kraj citata ---
Kineski blok slozit sam da ne smetam na cesti.. msm da je ovo cak i dovoljno ... a i kad nabavim blok od pravog mine sve pase :)
zvonkec92:
A nebus se tu usrecio bas sa kinezom, msm spuh ko spuh je odlican ja sam ga imao prije na rallyu. Ima jedan clan tu sa foruma yasuni R na china bloku i polini vario, ide nekih 82-3 GPSa i preko toga samo nizbrdo ili s neki laganim vozacem poput tebe
Fićo98:
--- Citat: zvonkec92 - 26 Siječanj, 2019, 21:16:58 ---A nebus se tu usrecio bas sa kinezom, msm spuh ko spuh je odlican ja sam ga imao prije na rallyu. Ima jedan clan tu sa foruma yasuni R na china bloku i polini vario, ide nekih 82-3 GPSa i preko toga samo nizbrdo ili s neki laganim vozacem poput tebe
--- Kraj citata ---
Kad dode blokic od aeroxa ima da bude to kak bog zapovijeda :D
Pupo:
--- Citat: dario007 - 26 Siječanj, 2019, 19:25:30 ---Ulagat novce u kineski blok je kao kupovat kurvi cvijece!
--- Kraj citata ---
Da je tolika razlika samo u blokovima? Ak svi ostali dijelovi pašu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju