Tehnički kutak > Garaža
Swap na kineza 70
dacerovs:
Sajlu sredi pod obavezno, treba ti uvodnik il neku kemiju smisli.
Na to nisi mislio i to ce ti sad zivceke pojest.
Prvo trebas mislis kakav uvodnik stavit jer se tebi cijeli poklopac vrti kad ga skidas, a moras pazit da ti se sajla ne rotira.
Ja sam kemijao uvodnik od Webera koji je fiksiran sa komadicem tiple(plastike)tako da uvodnik stoji na mjestu(ne rotira se sa poklopcem) dok se poklopac da fino odserafit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
Za AC svjecica VRH
Fićo98:
--- Citat: dacerovs - 06 Ožujak, 2019, 15:25:10 ---Sajlu sredi pod obavezno, treba ti uvodnik il neku kemiju smisli.
Na to nisi mislio i to ce ti sad zivceke pojest.
Prvo trebas mislis kakav uvodnik stavit jer se tebi cijeli poklopac vrti kad ga skidas, a moras pazit da ti se sajla ne rotira.
Ja sam kemijao uvodnik od Webera koji je fiksiran sa komadicem tiple(plastike)tako da uvodnik stoji na mjestu(ne rotira se sa poklopcem) dok se poklopac da fino odserafit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Aha.. Okej budem kemijao
Fićo98:
Ono sto se mora nije tesko,legalizirali smo scoot :headbang:
Salim se tablu skinuo s drugog skutera,da vidim kak to stoji na ovak neki styling nacin,a za divno cudo struja 90% toga pase :icon_biggrin: imat cu zafrkancije sa prednjim farom jer minareli instalacija ima 4 pina a far ima 3 pina..
Bas sam sretan kaj ovo se blizi kraju ;D
PchelaUbica:
Ajdee de . Hvala k**cu. .vec sam te mislio pitat djej zapelo jel cekas platu :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju