Tehnički kutak > Garaža

Swap na kineza 70

<< < (41/47) > >>

aprilija top:
Sam.namotaje i cdi yamaha ostalo kinesko 10min posla.

Fićo98:
Neda meni ovaj crveni đavo mira.. ovako sinoc mi je sinula ideja na poslu da danas probam prebacit prednje amortizere sa Aeroxa na Kineza..

Tako ja krenuo laganini

Skinuo ja to i muku mucio s ovim ljepilom di su macje oci il kak se to zove .. ali ajde .. skidam s kineza prednje amortizere

Imao sam malih poteskoca s prebacivanjem,kineski stup ima saraf br 17 i kao neki mali zub .. tu sam s sarafcigerom prosirio rupu jer Aerox stup ima zeger C neki ..
Kako sam rjesio to idem dalje
Posto ja sto god primim radit uvijek posteno zaje*em

Sje*ah navoje ali ovaj put sam ja zaj#bo sistem i imao alat za  navoje :D .. zivjeli Lidl alati

Zatim izgubio zeger taj

Ako netko zna di to novo nabavit nek mi javi
I na kraju montirao i drugi stup,nabacio felgu i blatobran od aeroxa jer vise od kineza ne pasu rupe .. moram prefarbat na novo prednji blatobran,evo finalni izgled

Naravno dok je felga jos bila dolje zamjenio sam disk.. jer je od Aeroxa disk bio u vrlo vrlo losem stanju pun riseva.. doslovno za đubre.. tu sam prebacio s kineza koji pase u milimetar,usput stavio i Brembo celjusti .. sigurnost kocenja na prvom mjestu

Hvala kolegi srunneru koji je slucajno zaboravio svoje inbuse kod mene hahah :P
Evo jos nesto slika

..
Dok editujem slike na forum,sve me vise pika ovo ljepilo i lagano me pocinje zivcirat haha

Beba ceka za koji dan treba doc frga s Aliexpressa i da krenemo u avanturu

Samo ja se pitam koliko ce ovaj kineski disk dugo :/..

PchelaUbica:
Odmah i plastike preseli na njega :D

Fićo98:

--- Citat: PchelaUbica - 21 Veljača, 2019, 18:51:55 ---Odmah i plastike preseli na njega :D

--- Kraj citata ---

Vjerovao ili ne i meni je pala ideja na moment .. hahah nebi mi bio prvi skuter da je vezicama povezan hahah..ali lijep izgled imaju i ove plastike.. samo moram nekako smisliti rjesenje za jacinu svjetala naprijed.. ovo je uzas kad svijetli

Fićo98:
Nema me ni na forumu i u garazi pa nisam imao neku volju za sarafanjem... Ovog tjedna su mi stigli osiguraci za prednje amortizere

.. Danas uzeo sarafat nes iz dosade i na montirao.. Zatim doslo vrijeme i za kocnice

Probao ja to nes sitno po dvoristu koci,drzi..skuter dosta udobniji.. Sve za sad lijepo radi s kocnicama, ali imam problem s auspuhom.. Ekipa kako ovo rijesiti da auspuh ne lupa od felgu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju