Tehnički kutak > Garaža
Swap na kineza 70
Fićo98:
Neznam di da se pohvalim ali ajde budem tu.. posto mi je kinez nesto od alata pojeo doslo vrijeme da se malo ponovim
Vrlo sam zadovoljan s novim proxxonom :D
zvonkec92:
Ma nevalja to nista mrale đaba si bacio pare, baci to tamo ispod mosta ( samo javi kad si bacio haha :laughing7: )
Fićo98:
Nemoze bez poklona za valentinovo tako da sam nabavio nesto i za crvendaca :D
U pitanju je Linearna polutka Stage 6 koja je abnormalno i veca i laksa od serijskog aeroxa,mislim da je cak i u pitanju Stage 6 variomat s 4grama rolnicama.. takoder dobio sam i ljubicastu centralnu ...
Moment od paljena me dijeli samo ferg :-[
Za stavljanje polutke nisam nista trebao dirat doslovno je "Plug and Play" .. najvise me bilo strah da nece pasat ali uslo ko zmaj.. prosli vlasnik je morao brusit poklopac od getribe
Dok kod mene bez ikakvog brusenja... evo jos koja slika
RunnerSukosan:
Sad posto imas oversize prijenos treba ti odgovarajuci remen,centralna i moras pobrusit grede u bloku..
dario007:
E to se zove pravi update...
Sukosanac ti je sve rekao.Inace taj stage6 je dosta agresivan,pa je pitanje kak bude sa slabasnim cilindrom radilo.Prednost je kaj ti stage6 ima kupit dio polutke koji je izmjenjiv i dolazi sa drugacijim kutom kanala,pa se onda moze malo umiriti na taj nacin,ako ti bude preagresivno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju