Tehnički kutak > Garaža
Swap na kineza 70
Pupo:
Nedaje mi se 120kn za taj komadić. Al uzeo sam neko univerzalno s koljenom pa ću ga zbuksat.
Fićo98:
Ovako sarafa se kinez sve u sesnaest i nema stajanja.. skoro mi je bio presudujuci ovaj tjedan.. skoro odustao od svega
Ali ne dam se samo tako
Izveo ja Rox masinu van i krenulo sarafanje
Nasarafio sam se i krenuo vaditi C osigurace i fino je to sve krenulo,islo je lakocom
Tu sam pazio na karike di se spajaju i na strijelicu da bude prema dolje (ispuh)
Prije montiranja cilindra namazao dvotaktolom
Naravno ja ovo sad sve sam trenutno radim,sve sam gledao kako drugi rade i napokon skupio hrabrosti i poceo sam
Fićo98:
Posto sam ocito napunio proslu stranicu idem dalje na ovu
Ovamo sam namontirao cilindar
I trenutak kad je LC postao AC
I tu sam montirao glavu ,evo kak to izgleda
Sutra se ceka kolega srunner da nakon nakacimo masinu na skuterce i ako netko ima frgu 17.5 ili 19 sam da posudi da to probamo kak ide odmah vracam :D..
Naravno jos 2 tj se ceka frga da dode
Pupo:
Super što možeš sve samo prebacit s jednog na drugog i što ide LC->AC samo tako :)
Nema labavo kod tebe.
Fićo98:
--- Citat: Pupo - 09 Veljača, 2019, 21:10:26 ---Super što možeš sve samo prebacit s jednog na drugog i što ide LC->AC samo tako :)
Nema labavo kod tebe.
--- Kraj citata ---
Dada nema ... Zaboravio sam napomenuti da sam LC stavio u stek jednog dana kad nabavim Aerox ramu i i slozim sebi jos jednog tako da ce ova masina ako bude bila u stanju za vozit vraca se a kinez blok ide nazad na ovog kineza
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju