Tehnički kutak > Garaža

Swap na kineza 70

<< < (22/47) > >>

Fićo98:

--- Citat: RunnerSukosan - 03 Veljača, 2019, 14:40:03 ---Bolje prodaj lunu i na te pare kupi ramu za roxa... Btw ako ide rox u dijelove treba mi.par dijelova

--- Kraj citata ---
Nene samo ovo ... kaj ti treba ?

Fićo98:

--- Citat: SF2 Freak - 03 Veljača, 2019, 16:10:44 ---Fico nikada na zelenu granu. Kupi pežu i vozi se.

--- Kraj citata ---

Generalno i ovo je  francuz ali samo u papirima haha

Fićo98:
Skuterce se rastavljalo sve u 16... nazalost moram stat sa swapanjem dok ne nabavim spiccange... jooooj to me toliko sad kopka sto nemam... uzas.. da ih imam to bi do sad vjv vozilo.. uglavnom napravili smo uredan posao ja i drug srunner.. Taman dovezli roxa doma i kisurina se spustil,ali hvala bogu garaza je mama... plastike zakizat presmirglat i u stek s njima,onda znaci termogrupu sam stavio takoder u stek ono je stanje salon.. predivno nesto.. zatim i vodenu to kad cu imat vremena cu slozit na novo.. ak ce mi se dat naravno i farove cu si ostavit za mojeg roxa a ostatak budem prebacio na kineza,znaci felge,vilice,struju,masinu .. masinu smo odma rjesili na zracnjaka.. jako sam zadovoljan s masinom nema lufta nista tako da bude drevan sjeo odlicno jedino ce mi rama ostat a nju cu prodat ... evo nesto slikica

PchelaUbica:
Stvarno cilindar je uredan. Bolji neg moj drevo sto sam sad okacio.
Sad.imas delova u rezervi za roxa
A za ceg ce ti spicange? A da ne ide klestima

dacerovs:
I sad si fino mozes Polini Hispeed od kineza stavit u stek jer ti ne pase na minarelli!

Btw, zasto nebi komplet oguljenog roxa prebacio na kineza posto nema papire.
Kiler,crijeva, posudu vode sve sve prebaci na kineza i onda to tuniraj, kad vec sve imas za LC.
Pa ti kad probas 50LC minarelli saspuhom naspram AC chinarellija, mislit ces da si sjeo na projektil hahahhaa i to pogotovo jer kinez ima 80-82kg dok rox skoro 100kg, vec si tu u prednosti!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju