Tehnički kutak > Tuning skutera
Tecnigas Next - R pitanje
max_man:
Pozdrav ekipa,
sutra trebam potvrditi narudzbu, Tecnigas Next R spuha. Prvobitna zamisao je bila kupiti ZX, razlog... Svi ga hvale, ima ih na stotine i rijetko ko je imao problem. Medjutim, ovaj spuh mi je ispao povoljnije pa me interesuju iskustva snjim... Isao bi mozda vrlo kratko na serijalu (Sprint Exactly) a za koji mjesec eventualno do proljeca, na Malossi 70-tku.
Unaprijed zahvalan
Rossi:
ja sam imo losa iskustva sa tim auspuhom za gileru...losa kavaliteta cijelog auspuha pogotovo nosaca...top je od crnog promjenio boju u boju bakra kroz 15 dana...skoro ga je nemoguce bilo nastimat na serijali...tako da ga nimalo ne preporcujem...ali opet meni drug servisira motore i stavio ih je na par aeroxa i drugih motora..svi su bili zadovoljni prefomansama...ali kome god je na gileru iso..nije odgovaro...ima i sa foruma jedna lik iz srbije isto mu se desavalo ko meni a i moj frend isto koji ima gileru..isto sve ....sad neznam kakav je za druge masine i kakvi so ovi novi...2008 proizvodnje i to...oni stariji tacnije 2007 godine su bili 0 za piaggio...
cvele60:
--- Citat: max_man - 18 Listopad, 2008, 23:48:20 ---Pozdrav ekipa,
sutra trebam potvrditi narudzbu, Tecnigas Next R spuha. Prvobitna zamisao je bila kupiti ZX, razlog... Svi ga hvale, ima ih na stotine i rijetko ko je imao problem. Medjutim, ovaj spuh mi je ispao povoljnije pa me interesuju iskustva snjim... Isao bi mozda vrlo kratko na serijalu (Sprint Exactly) a za koji mjesec eventualno do proljeca, na Malossi 70-tku.
Unaprijed zahvalan
--- Kraj citata ---
Posto su nam masine takoreci iste moja iskustva su ok i na serijali i na kitu[malossi gus].Mozda je malo tezi za ustimavanje,
al kad sam mogo ja mozes i ti. :icon_thumright:
R@kija:
koji je ovo model technigasa i jel vrijedi 500kn
dino gp1:
Vidio sam tecnigas neki dan na nrg poweru i lijepo se čuje i skuter ide dobro ali izrada je loša :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju