Ostalo > Razne offtopic teme :)

Peugeot brani ugled skuteraša !

<< < (3/4) > >>

dino73n:
Ma kakva kradja. To je standardno sjebana kartica pa ne moze uci u svoje auto.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

SF2 Freak:
Ma samo se radi o tome da nemogu proci preko tolkog lopovluka. I onda ne pismeni Stipe nasao zajebavat. Prvo me jebe za skuter ne znajuci da sam 25x superiorniji na skuteru u gradu nego na motoru. I onda mi dira Peugeota. Klinac balavi mi proturjeci za mojeg Francuza a on ima Japanca starog 25g. Sam se doveo na sklizak teren. Na kojemu mu ne pomazu niti lanci sa ripnjacama. Ispadam bezobrazan ali ja sam bio samo realan. Druga stvar kaj su zatucani i ne daju se krstiti da ih ih je SKUTERAS  ispostovao.
A ovaj kaj je stavio oglas lik je najveci seljo. Takav lopovluk nisam vidio jos od ljeta kada sam u Sukosanu vidio kak lik prodao pedalinu za 3 soma E. Sjecam se da je lik rekao " pogle pedalina ko nova. Nigdje ogrebana , nikada se pokvarila nije..." Tada sam jos bio zelen. Zapravo imao sam strpljena za takve budale ali vise nemam. Svakoga ide kaj ga ide...

Corector:

--- Citat: dino73n - 04 Prosinac, 2018, 11:14:14 ---Ma kakva kradja. To je standardno sjebana kartica pa ne moze uci u svoje auto.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy: To Dino, otkrio si ga :icon_biggrin:

RunnerSukosan:
Ma dobro to je prosjecni zatupljeni stanovnik RH koji je imao taj neki 50ccm , cviko mu 6x u 1000km, od neznanja i frustracije presao na motore, a i taj motor sto ima vozi ko zadnja baba, ali kad treba stisnuti na ravnici prvi je... Odi u njemacku ili italiju, tamo je skroz druga prica. Vidit sreden i naturpijan skuter kod njih ne znaci da si luzer koji nema za motor.

Lezz22:
Nazalost ni prvi ni zadnji debili stave felge i na nabe 2-3k € cijene vise za njih i ruke, jbt pitam se koliko bi onda onaj lancer na njusci od 1000ks trebao tražiti  para po njima  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju