Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli_lezajevi radilice (savjeti,razlike)?

<< < (6/14) > >>

nrgmc2-tuning:

--- Citat: robyakarider - 04 Prosinac, 2018, 06:45:35 ---koliko filozofije za dr evo i yasuni z, to se ionako vrti ko kopacica  :icon_biggrin:
c3 poliamid i gas, ja ne volim metalne kaveze, kad se raspadne kavez vecinom sjebe cilindar
koyo za 30 kn i vozi

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Corector:
Meni isto nije jasno kad je pcela reko da ce ici na High End? :laughing9:

Onaj tko ce imati potrebu za C4, taj ce i znati tada sta vec treba :toothy9:

dell:
Evo ako ikog zanima lezaj FAG NJ204ETVP2 C3 dode 174 kune u Lagerosu

dario007:
Super,u trgo agenciji kosta 22kn.

Pupo:

--- Citat: PchelaUbica - 03 Prosinac, 2018, 23:57:24 ---Mislim da cu stavit c3 samo zbog ugradnje, nemam bas iskustva pa jedno po jedno, ako vec budem isao na nest jace onda ce to bit sigurno ova kombinacija sto je rade poslao, pogotovo zbog otvaranja blokova bez vadenja lezajeva :)
Al i kopkat ce me i dalje kako bi bilo sa c4 na baseu :S
Sve u svem zanimljiva je tema postala :)

--- Kraj citata ---

A kak bi bilo, radit će ko i s C3. Ja sam nekad davno mjenjao radilicu, došao sam u trgovinu i reko ležajeve i radilicu. Dali su mi C4, metalni kavez i radi i danas ko i prije. Nećeš sigurno osjetit razliku ak te to kopka.

--- Citat: dario007 - 03 Prosinac, 2018, 22:38:18 ---
Evo kombe za minu:
https://www.scooter-attack.com/crankshaft-bearings-stage6-r-t-s6-80366c4-rt-39.html

To ti je ta komba samo ti nebus imao tokarenu vanjsku kosuljicu,ali i za to znam jednostavno rijesenje.

--- Kraj citata ---

Ovo je bolest za sve osim onih rost/2fast HK kombinacija od 40ks na radilici.  Ovako daš 100-200€ za kit i 70 za ležajeve  :toothy3: :toothy3:

Nego za tjunere i sve, jel moguće zamjenit semeringe na minareliju bez da se rastavljaju blokovi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju