Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage 6 R/T Replica radilica
Corector:
Ja se sjecam i jos nekoliko pehista s malossi radilicama, sve na istu foru :toothy12:
Optimican mi je ovaj stage 6 s vecim lezajima, djeluje mocno, valjda imaju jos nesto da valja osim nekih termo grupa :toothy3:
dell:
Imaju dobre variomate i spuhove ;D
dino73n:
--- Citat: SF2 Freak - 02 Prosinac, 2018, 11:13:45 ---Ja bi uzeo S6 Rade sjeti se svoje malossi radilice ... To je fuš
--- Kraj citata ---
Imao ja s6 hpc radilicu na svom pezi. Od prvog dana je bila kao radetova malossi. Znaci uletila je u lezaje bez grijanja i bez ikakvih naprezanja tako da sam morao staviti sajbe sa strana da je dezi u centru. Bio sam ubjedjen da tako treba, rekoh sportska radilica za brzo otvaranje blokova bez naprezanja. Presao sam s njom malo preko 20k km i uvijek je se osjetilo da ima taj luft kad je promrdam naprijed/nazad al nikad nije dobila luft gore/dole lijevo/desno.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
SF2 Freak:
Ok znam da je Malossi fušeraj u radilicama i ko zna cega. Znam da je i S6 fuš isto teški i da njega rade kinezi.
Ostaje ti uzdat se u Polini koji je talijan i isto fuša ili Doppler. Koji god dio uzeo od njih uvjek je vrhunski i vec dugo vremena ako nema original onda uzmem Doppler.
dario007:
Sve je to isti vrag,neki dan sam na youtubu naletio na video di je decku stg6 hpc provrtila na dosjedu,kao i meni.U pitanju je cak i isti kit bio.
Moja Malossi je kao nova bila dobra,mozda je bio nesto manji dosjed nego je trebao bit,al provrtila je tek kasnije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju