Tehnički kutak > Tuning skutera
Airsal Racing KIT - 70 savjet pomoć
_apriliaa70:
zdravi bili 😀
Vidin da nema puno postova za ovakav kit svaka pomoc bi znacila.
Opcenito o njoj:
Vozin apriliu SR 2004
airsal racing 70 ~ 2 karike
rms racing radilica
dell 17.ipo dizna 88 (trenutna)
multivar 2000 7.2 g
stand. kvacilo
malossi centr. ljubicasti
preraden airbox sa red sponge
malossi usis
gianelli rekord
blokovi od runnera 2011
Uz to sve ostalo u masini je novo nema misec ipo dana kao i kit . Sta da prominin, Znan da gianelli mora ici s nje sta prijee a karb. radilica i kvacilo?
Volia bi savjet kako bi najvise izvuka iz ovoga dok je jos koliko toliko svjeze ako se da , motor ide po gps-u 96-7 lipo stvarno radi nije da me zanima trajnost samo da to bude curica . Koji auspuh i karb bi najbolje isa uz ovo i odakle da prvo krenen .. :help:
dario007:
Uzmes si neki midrace auspuh,od slabijeg prema jacem:c16city,top nardo,c16,s6 r1200.Mozes i jace i slabije od toga,ali ovo su auspusi s kojima bi taj kit najbolje radio.
C16 ti je jako momentan i rekao bi zlatna sredina za taj kit,koji je po meni malo jaci od mhr replice.
Karb phbg 19/21 kao najzastpljeniji kod nas.Ako oces probati nesto novo pwk 21 od polinija ili neki drugi pwk karb.
Opet moja preporuka je phbg 21 da ne lutas puno sa postavkama i dijelovima za stelanje.
Kvacilo komotno ostane serijsko,vozimo serijsko i na jacim setupima bez pardona.
Ostali setup je okej...
aprilija top:
Taj kit je idealan za narda shota ,c16 al kit 2 karike idealan kit koji je pouzdan dobar nikasil ima na sebi.
Dax:
Sr 2004 piaggio?
Ako je odlicna je to pila
Jako vozan motor,moj prvi skuter
Samo treba stavit utege volana i to je to
Airsal 70 racing je bila neka moja zelja za probat,ajde da ga neko ima pa cemo znat iz prve ruke kao se ponasa
Samo gas
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
aprilija top:
Imo sam ga 2007.vozio na nardu s 21 dell uboita komba al na mini isto mora bit i na pia
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju