Ostalo > Razne offtopic teme :)
Odg: Blic pitanja
Corector:
Treba ti samo ravni serafciger od 3mm recimo, i malo paznje.
PchelaUbica:
--- Citat: dell - 27 Studeni, 2018, 21:02:28 ---Haha i meni je propišao nakon 13t km. Pa ne moraš nošta previše skidati samo skini vodenu i tjt
--- Kraj citata ---
Ma taj necu ni gledat. Ovaj kod variomata mislim..
E to djecki tako sam i mislio izvadit to je najmanji problem. Al me pati kako ga ubacit da se ne osteti.. da mazem unutarnji rub? Vidim da nekima hoce izbit van
dacerovs:
--- Citat: PchelaUbica - 27 Studeni, 2018, 21:40:27 ---
--- Citat: dell - 27 Studeni, 2018, 21:02:28 ---Haha i meni je propišao nakon 13t km. Pa ne moraš nošta previše skidati samo skini vodenu i tjt
--- Kraj citata ---
E to djecki tako sam i mislio izvadit to je najmanji problem. Al me pati kako ga ubacit da se ne osteti.. da mazem unutarnji rub? Vidim da nekima hoce izbit van
--- Kraj citata ---
Pa kupi zeger, stavi ga u utor koji je granica do kuda se nabija semering i nece ga nikad izbit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dacerovs:
Evo kako stoji zeger na mojoj bivsoj mini
Sent from my iPhone using Tapatalk
dell:
--- Citat: PchelaUbica - 27 Studeni, 2018, 21:40:27 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Moja greška krivo sam vidio. Stavi zeger kao što ti je dacerovs rekao i nemaš brige
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju