Ostalo > Razne offtopic teme :)

Odg: Blic pitanja

<< < (14/15) > >>

Corector:
Treba ti samo ravni serafciger od 3mm recimo, i malo paznje.

PchelaUbica:

--- Citat: dell - 27 Studeni, 2018, 21:02:28 ---Haha i meni je propišao nakon 13t km. Pa ne moraš nošta previše skidati samo skini vodenu i tjt

--- Kraj citata ---
Ma taj necu ni gledat. Ovaj kod variomata mislim..

E to djecki tako sam i mislio izvadit to je najmanji problem. Al me pati kako ga ubacit da se ne osteti.. da mazem unutarnji rub? Vidim da nekima hoce izbit van

dacerovs:

--- Citat: PchelaUbica - 27 Studeni, 2018, 21:40:27 ---
--- Citat: dell - 27 Studeni, 2018, 21:02:28 ---Haha i meni je propišao nakon 13t km. Pa ne moraš nošta previše skidati samo skini vodenu i tjt

--- Kraj citata ---

E to djecki tako sam i mislio izvadit to je najmanji problem. Al me pati kako ga ubacit da se ne osteti.. da mazem unutarnji rub? Vidim da nekima hoce izbit van

--- Kraj citata ---
Pa kupi zeger, stavi ga u utor koji je granica do kuda se nabija semering i nece ga nikad izbit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dacerovs:
Evo kako stoji zeger na mojoj bivsoj mini

Sent from my iPhone using Tapatalk

dell:

--- Citat: PchelaUbica - 27 Studeni, 2018, 21:40:27 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Moja greška krivo sam vidio. Stavi zeger kao što ti je dacerovs rekao i nemaš brige

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju