Ostalo > Razne offtopic teme :)
Odg: Blic pitanja
SF2 Freak:
Mogu ja , mogu ja , ja znam zasto sfusare. Jer ih digic radi , simple as that. Kada se ljudi pomirite da imate ciganska posla tog dana krece vase duhovno prosvjetljenje i uz moju pomoc izvest vas na pravi put
zvonkec92:
Kada pocinju prvi časovi predavanja da se predbiljezim :laughing7:
nrgmc2-tuning:
:laughing7: :laughing7:
Tomi_ZG:
--- Citat: zvonkec92 - 25 Studeni, 2018, 16:18:22 ---Samo polini kvaliteta :laughing7:
--- Kraj citata ---
Moj multivar sa skoro 50 hiljada nakon pranja u bengi izgleda perfektno za ovo smeće,da hoću mogu ga prodat sa pričom da je malo vožen,al ostaje u šteku za uspomenu
SF2 Freak:
Vidim imam vec svoje sljedbenike. :pop: Hvala vam ekipa , necu vas razocarati kao kak nije niti mene moj Francuz.
Krecemo od sljedecega vikenda. Imat cemo male radionice. Podjelit cu vam svima papire pa da krenete crtati za pocetak Peugeotov logo. Krenut cemo sa sablonama a onda kasnije bez njih. To je za pocetak nakon toga krecemo sa ozbiljnijim stvarima. Izrada oglasa da prodate vase skutere i kupite Peugeot ,a oni bas okorjeli koji nedaju svojeg atalijana ici ce na swap na vertikalu.
Jos ima tu detalja ali to cemo na licu mjesta. Znaci da se razumijemo ova radionica je besplatna zapravo na njoj zaradujete. Prodaja vase masine za masnu lovu ,a ja udjelim PEzinu vertikalu za džabe. Naravno sa polozenom zakletvom da nikada se vise ne vracate na talijana. :peugeot:
Cekam vas sve rasirenih ruku :armsss: Sa brdo poklona i radosti. Klopa je na racun kuce Francuski specijaliteti ,a nakon toga Francuskinje imaju sexy France scooter wash.Radi na principu svaki sljedbenik koji prijede na Francuza. NJegov skuter ide na scooter wash gdje guzate francuskinje :bero2: sa bomba sisama :bero: peru njegov skuter. Dok on sa strane sa koktelcicem na lezaljci uziva u pogledu koji ce pamtiti dozivotno kao najbolji dan u zivotu. u I tako svaki tjedan. Klopa -> Preobrazba / Swap -> Koktelcic slavlje -> Pjena party , scooter wash.
Ovakve ponude nema nigdje samo Francuzi imaju toliko plemenito srce da vam zele pomoci.
Idem lickati sada Pezicu kupio sam joj fine Francuske preparate.
:balkidance:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju