Ostalo > Razne offtopic teme :)
Odg: Blic pitanja
RunnerSukosan:
Mislim da su ljudi koji su tek poceli i nisu imali velikog dodira s dijelovima nerelevantni kao neki izvor informacija.. Pcelo zato calm down, malo si se previse nabrusio.
Znamo svi da ce suhi iz nekog svog hvalit samo francusko al da pojasnimo... Prva generacija doppler varia je uzas i to sam se sam uvjerio kad mi.ga je suhi pokazao, druga je vec bolja... Zvonkec ga je probao i kaze da je dobar na mini, jesi ga ti probao da mozes komentar dati? Najlakse je ostati na jednom proizvodu za kojeg svi kazu da valja. Probao sam minu sa multicem,polinijem i dopplerom i rekao.bit da je malossi def losiji od njih, a ova dva su tu negdje.. Mozda doppler malo vise momenta ima. Za daljnje zaključke bi morao jos koji km proci. Bilo je slika na forumu kako polini fusari ali evo ugradio sam desetaka variomata na razlicite skutere i jos.nije razocarao.ali.ne kazem da nije iskljuceno.
Sto se tice boost bottlea suhi tu si u krivu za polini.. Polini je samo prekopirao foru s yamahe tzr koju oni zovu "energy induction" i taj bottle je vjecan. Mozda je ljepse vidjeti u alu kucistu al jbg.. Netko mozda.voli da se ne vidi. Malossija nisam imao u rukama pa ne znam ali.citao sam.na scootertuning.de da vole okameniti nakom vremena..
I na kraju da nebi ispalo da blatim yamahu il nes imam i ja kraj 3 talijana 1 aeroxa koji ceka dijelove i pokretanje projekta..
Corector:
Isuse boze kaj je suhi sve nadrobio pa to nisu istine. Letimicno sam preletio i odmah sam zakljucio da tjesi sam sebe i svoje pehove. Sta se god raspadne dobro je hahaha
Pa ja sam na nivou da kad mi pukne ngk MADE IN FRANCE svijecica da dizem frku, a kamoli ova hrpetina sjebanih dijelova, i onda se na kraju jos tijesi :laughing6:
Tjesi se tjesi
Mijesaj kruske i jabuke
Buraz te bude satrao s purejetom, jer su razlike abnormalne, ja nisam tvoja kategorija :laughing7: Eventualno ako hoces da ja vozim pezu, jer si me prosli put ostavio kao da je 250cm u purejetu :toothy10:
Ovogodisnji drag si spusio, proslogodisnji spusio jer je purejet kasnije krenuo, pa kad bius dobio? Nikada naravno :laughing9:
Corector:
--- Citat: PchelaUbica - 25 Studeni, 2018, 16:31:22 ---Ovaj sf2frak je.malo zesce iskompleksiran lik pa ga zato to jebe. I ne moze priznat. Jos sad kaze da polini vario kojeg svi hvale na minarelliju kaze da ne valja na istoj masini haha pa molim te ajd. Samo francuski dijelovi valjaju.
--- Kraj citata ---
NEK TI JE VECNA SLAVA!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Kuzis, lik nije nikad objektivan, jedva cekam.da dodje u doticaj s novim pezama pa da dobije pljusketine i da barem ponekad pozali za piaggiom. :laughing7:
Isto kao sto poistovjecuje par purejet sitnica naspram pezo bankrota i serafljenja po cesti, njemu je to isto, dakle sto je s glavom?? :laughing6:
zvonkec92:
--- Citat: srunner221 - 25 Studeni, 2018, 16:29:40 ---
--- Citat: zvonkec92 - 25 Studeni, 2018, 16:18:22 ---Samo polini kvaliteta :laughing7:
Uvijek imam polini vario i nikad nikakvih problema... radi mi savrseno...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Nisam ja reko da nevalja, super radi ali dal bi ti za ovaj škart sa slike dao 500kn ?? motoforce i naraku imaju premium zavrsnu obradu naspram ovakve razvikane marke, al jbg poznati su pa ce ovce i dalje placat masne pare makar oni i drek zapakirali u skarnicl, isto tako i Malossi. Da je ovaj vario sa slike po nekoj razumnoj cijeni i ja bi ga uzeo, ali 500kn dat za smece koje ne dize remen do vrha, nema sanse ( govorim o poliniju za minu, pijađo je druga prica )
SF2 Freak:
corerector ajde vidi vremena od proslogodisnjega draga. opet njekas istinu. Opet pokusavas vodu na svoj mlin navuci. Ali tvoj mlin je preslab i ukljan dubretom. Jer umjesto vode tvoj mlin ide na zablude koje ti siris . Nikada neces imati muda priznati kao kaj nemas muda postaviti video na kojemu pjevusis na pezi. Ali ne brini to imam ja i cim stignem kuci gdje me pezica milo gleda na ulazu okacit cu video. Ali nako kaj pomazim i uglancam skuter jer zasluzuje moju paznju nakon svih 85000 km kaj sam napravio sa njime. Vidim pcelice naginjes se na krivu stranu , tebi treba jedan francic da te dovede u red. Kao kosi toranj u pizzi je talijanske kvalitete dok nisu po francuskim nacrtima ga izravnali. Jos koja godima i bio bu ko puska ravan. A zakopavao se sve dublje u talijansko dubre dok netko nije rekao sada je dosta. Odstranit cemo dubre i pitati susjede za rijesenje. Ja ti nudim ruku mira a ti meni pljuvacku u lice. Zar je to uredu ? Zvonkec sve pokazao kaj je polini , nepotreban mi je corectorov post u vezi polinia jer on nikada nista nije priznao osim kod Maksimirskog blama peugeot. Polini radi ok mozda ali nikada nece imati vecu krajnju od doplera. Jer dopler ima kanale do vrha , 19x15.5 rolice , 100mm promjer i sve savrseno odradeno. To su kljucne stjvari za dobar vario. A ne to kaj pise na njemu. Pa naraku i onaj zmaj kod zvonkeca radi perfektno. A zamisli kinez, ali kanali glatki i do vrha i promjer oko 100mm. Sukosanac tako je doppler ima 3 izvedbe varia. 1. Sa malim rolicama i manji promjer , 2. Izvedbu ja vozim i 3. Izvedba onaj inovativni vario sa utezima. Ok fulao sam kaj se tice boostla. Sve je stvar izbora ali i dalje bi birao metalni spram plasticnog i gumenog kondoma.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju