Tehnički kutak > Garaža

Kymco MXU50 Reverse s prikolicom - ljuta mašinica

<< < (2/3) > >>

stipe:
U tom slucaju je vrhunski! Hvala na savjetu!  :icon_thumright:

Nisu me nilad quadovi privlacili ali bi isto volio probati...

du_vlaho:
Prvi ti je osjećaj kad sjedneš na njega i uđeš u krivinu kao da ćeš se momentalno izvrnut. Onda te pere taj strah jedno par sati dok ne skužiš da je vožnja quada na dva ili tri točka sasvim normalna stvar... i završiš čekajući kišu da svaku krivinu na kraju prolaziš bokom. Najveći gušt na pijesak pa ga vrtit u krug ili se u blato dobro utopit pa se koprcat van...  :toothy10:

Čak sam ga kroz rijeku vozio, ali ne mogu nikako zadihtovat svječicu 100% pa mi probije nakon nekog vremena dok je pod vodom i ugasi se... čim izvučem na suho upali i tjeraj dalje  :icon_biggrin:

robyakarider:
cemu kotacic naprijed na "ruki" prikolice, da ne lovi u gume kad smotas puni?

du_vlaho:
Prikolica ima rudu koja se može "slomiti" na dolje... pa taj kotač bude dolje. Uz to prikolica ima kipu i ručke se mogu još izvući...

Cijena nije bila velika, oko 1200kn... kupio u okosi.hr, došla sastavljena  :icon_thumright:

Sad imam u planu stavit na nju prave gume koje imaju ravno dno. Jer ove su od kariole ilitiga tački... pa djeluju nekako neozbiljno  :icon_biggrin:

du_vlaho:
Update... i dalje jadi sa karburacijom... uz par problemcica : ulila se voda u tablu i upalila mi se svijetla sama (lol), prekidaci pozicije mjenjača stekali i gasili motor u vožnji... navedeno isključeno, tjeraj dalje sa kutijom 160L ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju