Tehnički kutak > Garaža
Piaggio nrg mc3
TopPerfomance4:
Da sad razumin triba blokirat prvo variomat vidit di se snaga proizvodi gađat te okretaje kroz ubrzanje i ovo ostalo navedeno
Corector:
Cestitke!
Veliki sam fan pedesetica koje prebacuju 100gpsa, a traju vjecno.. tih +100gpsa sam svakodnevno nabijao po Slavonskoj, i jako su me zivcirali auti koji samo smetaju pedesetici.
srunner221:
Motor stvarno jako ide i zadovoljan sam, prvenstveno sam to uzeo bio da se cura voza s njim a ja ponekad samo ali sad mi se nekako sve vise svida :toothy12: ...
Mjereno je na slavonskoj danas predvecer...
Od radova je to sve sto ce se radit, sad lovim samo izgled jer je ovo sve fino rijeseno napokon... I naravno na redu mi je runner samo dok skupim volje jer sam na u zg-u a motori su mi u vg-u pa mi se neda ic stalno tamo...
Corector:
Daj ti ogranici hod sajle gasa negdje na 1/3 da ti curu ne prevari silna moc, treba se postepeno navikavati, a cak je i to previse za problematicne pocetnike.
srunner221:
--- Citat: Corector - 17 Veljača, 2019, 23:31:10 ---Daj ti ogranici hod sajle gasa negdje na 1/3 da ti curu ne prevari silna moc, treba se postepeno navikavati, a cak je i to previse za problematicne pocetnike.
--- Kraj citata ---
Cini se meni da ce njoj nesto drugo a ovo sebi ostavljam :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju