Ostalo > Motocikli
Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K
Corector:
Nisam jos, pomalo.
Vozit motorce po danu u gradu je cista glupost, ajde po noci jos nekako. Sinoc sam ubio brasno u Kymcu xciting 500 makar se osjeti da ima moc...
Drzim se ja svojih pedesetica.
shogun:
Zat mt03 nije motor za
Pogradu ?
Ja bi ga rado kupio al sve pare rokam u kucu sad (jebena ulazna vrata kostaju ko motor mater im)
lukazikaovic:
--- Citat: shogun - 07 Ožujak, 2019, 12:31:10 ---Zat mt03 nije motor za
Pogradu ?
Ja bi ga rado kupio al sve pare rokam u kucu sad (jebena ulazna vrata kostaju ko motor mater im)
--- Kraj citata ---
meni je isto tlaka vozit motor po gradu cilo vrime prva druga. Skuter je bog i batina za te gradske relacije. Em šta je okretniji, em šta ne triba šaltat svakih 100 metara.
Corector:
Ma dobar je, ali nijedan saltas nije za grada, pardon :toothy12: Navikao se na vrlo zestok tempo viseg nivoa voznje skuterom po gradu, pa mi je ovo sok. A vec odavno pizdim kad mi se stvori neki motorista ispred.
Na tim malim brzinama skuter je majka, bacas amo tamo, provlacis se u misje rupe, skrenes na stazicu i preskocis kolonu, nabijes se na milmetar od branika, naglo promjenos smjer s mjesta, samo gas i kocnice bez puno razmisljanka i odmjeravanja, bez respekta jer nema snage.... u nuzdi mozes spustiti i noge za kocenje, lakse skocis s njega, lakse pobjegnes kad odbijes retrovizor...
lukazikaovic:
--- Citat: Corector - 07 Ožujak, 2019, 12:46:05 ---Ma dobar je, ali nijedan saltas nije za grada, pardon :toothy12: Navikao se na vrlo zestok tempo viseg nivoa voznje skuterom po gradu, pa mi je ovo sok. A vec odavno pizdim kad mi se stvori neki motorista ispred.
--- Kraj citata ---
stavis ga u ler pa skuzis zeleno pa tek onda ruke stavljas na volan pa kvacilo pa prva pa pustaj kvacilo.. skuterce vec 3 semafora dalje :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju