Ostalo > Motocikli

Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K

<< < (45/50) > >>

Corector:
Ne sjecam se da sam spominjao kocionu tekucinu. Ali nakon propadanja kocnice na Runneru, moram to izmjeniti, a i odraditi cu to na motoru.

Corector:
Otkako je zavrsila sezona pocetkom Srpnja, moram priznati da se osjecam kao kreten na motoriću.

1. Odes u grad oskudno odjeven, i vracas se po pljusku. Motorić nema blatobran pa ti isprska i NATOPI ledja, dupe, smoce ti se carape, i naravno, tenisice. Tu se sa skuterom uvijek svercam i poberem par kapi. Vozis se 55km da se ne smrznes.

2. Trosi skoro 5 litara za potpuno isti k**ra* kao sa skuterom, i sad najjaci dio, trkam se sa serijskim baotianom koji ima blokade s jednog kraja grada na drugi, 20km. I od semafora do semafora nekako predjem 4 glave, i dok cekam zeleno, taman se pali zuto i batina samo projuri, i tako u nedogled da bi batina ipak stigla priie mene jer se provukao kroz zadnji semafor posto je bilo nemoguce usko.

3. Odem kupit 2 PROX klipa s motorom, i ko debilcina ih trpam na silu u dzepove.

4. Koliko god da je mali, skuteri iz 50 klase su igracke s kojim se mogu raditi opusteno manevri kojo ti ne padaju na pamet s motorićem.

5. To zaletavanje po gradu i zestoko opako kocenje je vrlo visok nivo smaranja, osjecas se kao da te netko non stop jebe i dodje ti samo po sebi da to sve steras u kirac, a pogotovo jer osjecas napor, sad se propinje nazad, sad 3x jace prema naprijed se mkras odupirati, i ne mozes nikako doci do izrazaja jer ti je prosjek ipak 21kmh, a s 50ccm purejetom se moze ostvariti i 70kmh prosjek vjerovali ili ne :D

E da, izmjenio sam kocionu tekucinu, ova je pocrvenjela sto govori da je fino zagrijana bila...

SF2 Freak:
Promjeni naslov u '' zaj#bo sam se , ipak sam zadnji '' ... :toothy9:

zvonkec92:
Zato se u grad nejde motorom nista obavljat, motor je samo za do kafane da se kurcis ili tripnuti van grada. Za grad je skuter bog i batina i ko god kaze kontra sere kvake. Sta mislis zasto ja sa kinescetom napravim godisnje 500-700km, jer mi se u grad nejde s njim nigdje se nemogu provuc i na k**ra* mi ide svakih 100 metara saltat gore dole. Puno puta mi se desilo u vrijeme najvece guzve na Slavonskoj da se ja provucem a motori zvise jer su preveliki a za obic auto sa skroz desne strane ili ljeve nemaju dovoljan ajnšlag hahaha skuter ide i kroz najmanju rupicu

roc:
Kad voziš motor ne žuri ti se nigdje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju