Ostalo > Motocikli
Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K
Corector:
A sta ja znam, uzeo sam jednog za u stek, za nedaj Boze. Ak mi uleti nesto za izginut, onda bi trebalo rijesit jednoga.
Corector:
Sad u Turskoj prosla Yamaha MT25, potpuno ista crna ovakva, i odem na google i izbaci mi cijenu u turskoj za nekih 26tkn wtf
Corector:
Ljudi moji, meni je dupe rastureno nakon petstotinjak km tripa na ovom motoru. Sic ubija spoj izmedju gluteusa i zadnje loze. Po prvi put da sam jedva izdrzavao trip i morao sam se ustajati u voznji, i zaustavljati ne bi li se dobio. Jedva sam izdrzao bokte. Vjerujem da bi pomogla, kako da to kazem kulturno kad ga ne spustas ispod 150, aha, dinamicnija voznja, jer bi bilo prebqcivanja mase...
Buraz mi je isto najebao na tripu i ne vozi se vec par tjedna koliko mu je prisjelo.
A ja sam jucer vozio MT07 i vec nakon kratkog vremena mi je postalo opet neugodno. Zatim sam peglira tu po ZGu s MT03 i prisjelo mi ovo sjedalo tako da vozim samo skutere.
Vidio sam za KTM Duke 390 (frend se isto zalio na sjedalo), postojao je neki Touring sic za kupiti.
Ove daske su napravljene do kafane nedjeljom i nazad, pa kae to?
Prije 3 dana sa odradio kvartovski test s Michelin gumama na jednom Runneru. I ove sezone necu ici na klizanje!!!
Zatim sam se jucer zaletio s MT03 i Michelinom, abs je radio kao.sivaca masina ali bez jebenog zaustavljanja, zajebao sam cak sam sebe jer je zaustavni put bolesno dugacak, pa sam skoro zavrsio u rizolu. Moram ici s Metzelerom u taj isti rizol...
Na magistrali je cak i bilo dobro, ali ne bih se opustio sa smecem.od gume nikada, pa da mi.samo odjednom popust, tako da sam bio dosta drven i sporo nabadao jer isti osjecaj je i na skuterima, pa vec nakon 10min mi bide pun k**ra* pressinga i nervoze s govnetom od gume, i u meni se akumulira tolika kolocina negativno nabijene energije da bih se najradje disčardžao sa sjekirom po toj gumi tako da iskorijenim problem jer to ne zasluzuje da se kotrlja...
Corector:
Buraz juce tripovo i sad je rasturen haha Vidim prosjecna potrosnja 3.7l,ja sam na tripu imao 4.0. A sada cu da to ufazim blizu 6 :D
Slikam spuhce bez dB killera, reko j#bote serijski auspuh mrtvi, pa to nema veze s vezom, bogami odaziv na gas je zesci i razvrtava se samo tako, sa serijskim kao da mu treba vremena. I tako ti ja pospremim mob, reko super je ovdje, grad konacbo prazan, ubojice su otisle rijesavat dole po moru, makar bi bilo fer da se zakucaju u vapnenacku stijenu i likcina se zaustavi na crveno, a zenska ga naguzi s passatok baaam, hahah reko B ti mater j#bo pa sta i ti nisi ostila na more P ti materina mutava.
Cujem da ce ugraditi mikrofone u kamere pa ce one automatski mjeriti i buku, pa reko da iskoristim jos malo opustenog vremena. Neka susjeda je nabavila pijetla, j#bo je on u picku, nisam mogao spavat cijelu noc od kukurikanja isusovog. Di bas sada pred Stelvio, nemam.se vremena naviknuti. Ako netko treba pijetla koji kukurice cijelu noc nek se javi.
matija84m:
Pjetlic ce zavrsit u juhi :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju