Ostalo > Motocikli

Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K

<< < (40/50) > >>

3alfa3:
Skoro me jedan danas upokojio dok sam ga preticao sa 80tak km/h razlike, a on po kocnici i naglo lijevo u neko dvoriste bez zmigavca. Provuko se izmedju njega i rinzola za picinu dlaku

Corector:
Ta razlika, a i manja na autocesti s autom me dobrano otrese. S 2 kotaca nemam muda, makar ima prostora skroz lijevo, eventualno na nekoj ziher ravnici makar je i tamo kucka nagazila na bankinu (pored karlovackog smetlista) i zaneslo se vozilo par puta lijevo desno, taman dok sam obilazio. Od tad vise ni ono malo zihera je isparilo i nemam volje  pored previse vozila i likova koji nisu za vozacku.

Corector:
Haaaa, evo maloprije novopeceni taksist sa skodom fasovo, presao preko rizola lijevim kotacima, ubio felge kod Sveucilisne. E pa ne moze 400kmh dok je vani nevrijeme nikakp frende.

Corector:
Pomalo se puni stek za redovne servise:

S obzirom da sam obolio od sindroma Štekiranja, zbrajam si malo i dodjem do zakljucka da imam jebena 2 motorceta i 10 fensi skutera za nedaj boze (2 stara runnera, 2 nrg powera, 1 nrg mc3, 1 novi runner, 1 nova aprilia sr, 1 derbi predator, 1 neos. To su ovi preko kojih se spoticem.

dacerovs:
Za kategoriju se nema hahahhha, a za stekirat ima, jojoj.
Rijesi se ovog Predatora (da ne vadis pare iz steka :D )i taman ces imat za peljat se na MT07 u AŠ i rijesit se jednog nepotrebnog problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju