Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by Teka

<< < (42/45) > >>

TekaRox:

--- Citat: TopPerfomance4 - 10 Travanj, 2019, 13:49:27 ---Lulica mora bit 20% veća od promjera karburatora dakle ako je karb 17,5 mora bit 19mm ako je 21mm mora biti 23mm jesi li shvatio?

--- Kraj citata ---
Aha, kuzim kuzim. Cijela situacija oko airboxa mi je bila nepoznata, kako sta. Hvala na pomoci  :icon_thumright:

Evo decki bas si gledam da si zavrsim skut, neki novci su se skupili. Mislite da mi sta fali za stelanje karba? Dell 21 na S6 R1200 i Sport Pro MK2.

image upload

Skuzio sam da mi je ovaj frend stavio sustice kvacila u krivom smjeru, mislite da zbog toga moze slabije vuci te da je to razlog sto je lijepio za zvono.

U slucaju da ostanem na minarelli kvacilu preporucate li mi da se prebacim sa Malossi zvona na ovo RMS?

Jel to taj papir od ceg se rade lamelice?
https://www.scooter-attack.com/barikit-carbon-fiber-sheet-0-35mm-bar-pla-01-39.html

RunnerSukosan:
Nemoj te barikit,vidi se na slici da je los carbon...

Idi na rms zvono i pia kupplung

dario007:
Ove pilotke ti nisu za phbg...Uzmi neke druge,ne motoforce jer fulaju 6br od INC.

tdj595:
To je taj karbon papir.
Imas krive ler dizne u kosarici, za pwk a tebi trebaju za phbg.
Zvono uzmi onu kopiju wingbella, imas u 3 boje ja mislim, meni su umjesto njega poslali malossi wingbell po istoj cijeni...
To za federe ne bi trebalo biti razlike kako ih okrenes samo je teze nataknut i poslije ih izvuc.
Preporucio bi ti i da kad vec narucujes da narucis piaggio original kvacilo milim da je oko 25 eura. Ali to neka ti potvrdi neko ko je stavljo na minarelli, ja sam samo citao da stavljaju ako me pamcenje dobro sluzi, jer je navodno kvacilo od mine lose.
I jos igle nemoj set narucivat, nego dodaj u kosaricu posebno original dellorto w9 i w7 igle, izac ce te jeftinije a nece bit kineske

TekaRox:

--- Citat: RunnerSukosan - 10 Travanj, 2019, 20:58:22 ---Nemoj te barikit,vidi se na slici da je los carbon...

Idi na rms zvono i pia kupplung

--- Kraj citata ---
Za pia kvacilo moram nabaviti i federe nove? Ne pasu ovi od mina??

--- Citat: dario007 - 10 Travanj, 2019, 21:00:00 ---Ove pilotke ti nisu za phbg...Uzmi neke druge,ne motoforce jer fulaju 6br od INC.

--- Kraj citata ---
E da, vidim i ja sad, nema na stranici za dellorto te dizne izgleda.. :dontknow:

--- Citat: tdj595 - 10 Travanj, 2019, 21:00:32 ---To je taj karbon papir.
Imas krive ler dizne u kosarici, za pwk a tebi trebaju za phbg.
Zvono uzmi onu kopiju wingbella, imas u 3 boje ja mislim, meni su umjesto njega poslali malossi wingbell po istoj cijeni...
To za federe ne bi trebalo biti razlike kako ih okrenes samo je teze nataknut i poslije ih izvuc.
Preporucio bi ti i da kad vec narucujes da narucis piaggio original kvacilo milim da je oko 25 eura. Ali to neka ti potvrdi neko ko je stavljo na minarelli, ja sam samo citao da stavljaju ako me pamcenje dobro sluzi, jer je navodno kvacilo od mine lose.
I jos igle nemoj set narucivat, nego dodaj u kosaricu posebno original dellorto w9 i w7 igle, izac ce te jeftinije a nece bit kineske

--- Kraj citata ---
Piaggio kvacilo cu dobit za dzabane od frenda! :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju