Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Teka
TekaRox:
Skuzio sam gdje sam pogrijesio.
Znaci ogromni de**l sam. Ovaj veliki zupcanik nisam do kraja nabio. Gurnio sam ga rukom al to ocito nije bilo dovoljno. Hvala bogu pa se nista nije polomilo ni skrsilo. Kad sam otvorio poklopac nije bilo metala da je izaslo s uljem. Sutra cu provjerit jesam li u pravu i pokusat cu jos gurnut zupcanik. :dontknow:
aragonY:
Kad stavis poklopac getribe onda probaj dal ti ima lufta (kao ovo sa treceg videa sto radis).
A taj "luft" sa drugog videa je ok.
Za srednji zupcanik i ne znam bas dal je normalno da tako ide unutra i van :sad1:
TekaRox:
--- Citat: aragonY - 10 Veljača, 2019, 22:25:22 ---Kad stavis poklopac getribe onda probaj dal ti ima lufta (kao ovo sa treceg videa sto radis).
Za srednji zupcanik i ne znam bas dal je normalno da tako ide unutra i van :sad1:
--- Kraj citata ---
Kad stavim poklopac felga nema lufta...al to je vjerojatno jer taj zupcanik upada u poklopac i stoji ravno. Najvjerojatnije ga nisam do kraja kliznuo unutra. Vidit cu sutra.
dario007:
--- Citat: aragonY - 10 Veljača, 2019, 22:25:22 ---Kad stavis poklopac getribe onda probaj dal ti ima lufta (kao ovo sa treceg videa sto radis).
--- Kraj citata ---
Vidis kako si lijepo zapamtio... :)
Normalno je i za taj srednji da seta,posto ga poklopac ne drzi.
Meni je samo cudno kako okrenes primar,a kotac stoji na mjestu??
TekaRox:
--- Citat: dario007 - 10 Veljača, 2019, 23:07:29 ---
--- Kraj citata ---
Vidis kako si lijepo zapamtio... :)
Normalno je i za taj srednji da seta,posto ga poklopac ne drzi.
Meni je samo cudno kako okrenes primar,a kotac stoji na mjestu??
--- Kraj citata ---
Normalno je da ovako seta?? Poklopac ga drzi, ima rupa na poklopcu i ide sajbica.
A za ovo nisam pametan nimalo. Sutra cu sklopit bez dihtunga bez icega samo da vidim hoce sjest sve kako treba i oce li opet klapat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju