Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
SF2 Freak:
Peugeot je najbolji bolji i od minarelija i od piaggia i morinija. Obrazlozenje slijedi
Samo Francuz :rock_:
dacerovs:
--- Citat: SF2 Freak - 09 Studeni, 2018, 18:11:54 ---Peugeot je najbolji bolji i od minarelija i od piaggia i morinija. Obrazlozenje slijedi
--- Kraj citata ---
A Purejet si zaboravio??
Suhi, slabo si ti to objasnio. Napisi par recenica koji kako ide, a ne sad tu sta nevalja i tjt.
Napisi zast Peza ima mrtav start?
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
--- Citat: dacerovs - 09 Studeni, 2018, 18:11:16 ---
--- Citat: dario007 - 09 Studeni, 2018, 18:07:33 ---Nezz koji je najbolji,al znam koji je najbrzi! THE END!
--- Kraj citata ---
Hahahah trenutno i sluzbeno Dax kolko ja znadem.
--- Kraj citata ---
Nezz ja tko je bio prvi na dragu 2018.g,nekoliko puta sa nekoliko skutera,svi redom marke PIAGGIO!
SF2 Freak:
Peža ima mrtav start jer mi ga se neda porihtavat jer nemam vremena za to. I nemam rezevni kumplung a sa ovoga ne želim federe skidati jer onda ostetim aluminijske kukice :laughing7:
Šalim se eto sada cu za tebe naštelat start na peži da i to ljudi dozivite da se nebi sirile krive informacije. Ali istina je da na pezi treba malo vise truda oko starta. To se odnosi na LC skutere jer imaju produzenu getribu cak 17% u odnosu na AC i onda sam ja jos dodao 4%. Znaci imam 21% dulju getribu od AC 50cc i normalno da je teze ustelati start.
Piaggia tu izvlaci dulji remen koji je vislje pozicioniran. MInareli pak ima kratku getribu bio AC ili LC
Ali mislim da taj start nije presudan dio da bi se nazvao neki agregat loš. Cak naprotiv start mi je najmanje bitan. Pogotovo tu di sam ja u gradu i moram kretati lagano bez da me svaki put zaljepi.
Pjurdet ne spada ovdje to je propala masina. Cim je tvornica Piaggio ju prekrižila zar treba vise rijeciti trositi na to + jucer je riknula u Maksimiru.
Pa kaj jos treba objasniti sve je u tablici.
dacerovs:
Pa recimo napisat da je u klasi 50cc(full serijala cilindar)+sport vario+rezo spuh Pia pobjednik u top speedu sa 102gps.
Pa cak i Pura sa 100gps.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju