Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
PchelaUbica:
Bas tak. Bilo ciji je skuter los samo njegov je najbolji. Ajd molim te
Ne moze se to ni usporedivati posto svaki skuter ima neke prednosti i mane. A svaki se da dovesti u "najbolje" stanje.
A i to bi trebao netko pisati tko je jako puno vremena odvozio na svih pet masina i izvuci realnu sliku
zvonkec92:
svaki skuter dok je serijski može odvozit puno km, čim sjedne ZX multivar i slično odma sve pada u vodu ali ne nužno
dell:
--- Citat: dacerovs - 09 Studeni, 2018, 22:17:35 ---
--- Citat: zvonkec92 - 09 Studeni, 2018, 22:14:14 ---Sad tek vidio ovu tablicu od suhog, suhy kakva je ono loša uljna pumpa na minarelliju, pa mina ima najbolju i najvječniju uljnu koja postoji
--- Kraj citata ---
Hahhaha prema Suhom nema, Peza ima sve vjecno, a minarellijeva prosta ko pasulj i realno gledajuci nemre krepat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Da,bas to. Kakvo podmazivanje uljne pumpe na Mini ? Sta fali bendixu na mini isto ? Kakve gumice vodene pumpe ???
Mina večni agregat
SF2 Freak:
U zupcanike uljne treba mascoba se stavljati.
Bendix voli proroatati i zacvikati puno puno ceace nego klasicni bendix
Gumice od vodene takoder se trose i ako se ne kontroliraju moze ostetiti vodenu.
Pezina uljna bez sajle sa zeljeznim zupcanicima nemoze krepat. Cim su zupcanici plasticni pod upitnik se stavlja dugotrajnost.
balki:
Pohvalio bi svoj bivsi Pia/Gilera ICE (zracno hladjenje) koji je odmah nakon kupnje iso na 70ccm base i u rezimu "samo gas" nikad nije izdo ukljucujuci full gas tripove do Paga, Vodica, Varazdina. Kasnije dodan Yasuni, dulji prijenos i multivar i dalje samo gas.
Hvalim ga jer je iso ljepo, imo dobar start, bio kompaktan, imo minimalno plastima i tvornicke slidere koji na sebe preuzmu poguljotine pri padu i maximalno pouzdan bio.
Svoj sadasnji skut nebi isticao jer je klasa za sebe al zadovoljava moje nize navedeno kriterije;-)
Moj naklon i palac gore dobijaju SVI dobro postelani skuteri u urednom stanju koji su pouzdani i na koje vlasnik bez straha i razmisljanja u bilo koje doba dana/mjeseca/godine moze sjest dvije osobe, natocit benzin i krenuti full gas bilo kuda bez alata i fige u dzepu a sve ostalo je zamorcad.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju