Ostalo > Razne offtopic teme :)
Koje strane forume pratite?
Corector:
--- Citat: zvonkec92 - 10 Siječanj, 2019, 02:24:12 ---Meni je najzanimljiviji Milam omašitelj faze za 2 zuba, obozavam tu temu citati
--- Kraj citata ---
Haha Milane j**** li te omasio si fazu za 2 zuba :laughing6: :laughing6:
PchelaUbica:
Ja ne kuzim , nkidan sam se isao regat na svet skutera , i narqvno kao i na svakom forumu predstavio sam se u rubrici za predstavljanje.. kad najednom ne mogu uci u nijedan topic, ni u svoj profil nit ista , odlogiram se kad gle cuda mogu opet listat teme. ..i komentiram si onaj pozdrav da mi netko objasni zasto mi se to dogada, a onaj mario meni pise da nisam se regularno predstavio, a napidsao sam sve sto pise u pravilima ama bas sve. I gledam malo ovi njihovi nitko nista ni ne pise samo napisu pozz u predstavljanju. Dok sam ja napisao i odakle sam i sta radim i sta vozim.. pitam ih jel kakav problem sto sam iz hrvatske i onda su me momentalno banali, tj zblokirali profil. Ne kuzim koji je k**ra* tim maloumnicima, ovih par admina su normalno pozdravili kao sto sam i ja.. a taj idiot mario izgleda ima nesto protiv.. stvarno ne kuzim . Prvi post i odmah neke brije
dario007:
Kod njih je doza opreznosti jer su pojedinci sa ovog foruma radili predstavljanje i podjebavali i vrijeđali ih,pa ti onda to tak ispadne.Nije Mario los lik,nit vjerujem da te on banao bzvz.Isto tak nema nis protiv Hrvata niti koga drugoga...
Corector:
Mrale moj, pa u Srbiji vlada takva cenzura da to nisu istine, ko u bivsoj Jugi. I jos kad vidis da ih politika dan danas tusi s bolesnom ideologojim, nije to jos to, nerijetko izleti neki radikal koji sjebe sve. Kod nas kad dodje tako netko, nikad nista, a tamo ti otvoreno kazu da te ne vole jer nisi njihov (pitaj Steefa).
Ja sam se zajebavao na racun zatucanosti i te izoliranosti, te onog teskog primitivizma u nekim slucajevima gdje te nebi ispostovo iako mu kazes da crno nije bijelo, jer je ipak, "superiorniji".
Kao da pricas nekome tko je prespavao skoro 30 godina i opet on hice da njegova bude zadnja za ono od jucer...
I jos kad krenu seme s oruzjem, sve ti je jasno gdje je to...
PchelaUbica:
Pa tak je ispalo ono. Kao da traze dlaku u jajetu, nit mi je namjera bila pravit probleme nit se svadat s nekim, regularno se prijavis i onda.imas manje prava nego neki tamo .. nit znam ikoga tamo niti ista o njima al prije godinu dvije sam pratio forum pa sam se mislio ulogirat, al dzaba
Pa istina sto kazes, i ovdje kod nas ima ljudi iz drugih drzava pa nema nitko nista protiv nit je taj netko manje vrijedan jer nije iz hr.. zasto bi imali forum na tako ogranicenom nivou
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju