Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koje strane forume pratite?

<< < (5/10) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: dario007 - 12 Studeni, 2018, 20:26:46 ---Suhi ne kenjaj,banali su te! :toothy10:

--- Kraj citata ---
A dobro jesu me banali  :laughing7: Kao i ostalu ekipu koja je bolja od njih. ali ja sam i dalje pratio tu i tamo skicnuo.

Tomi_ZG:
Malo si ih zajebavao to stoji,al su te nazvali lažovom da peža nejde 100 po gps-u pa ste se tu zakačili,jer oni neće prihvatit neke stvari

SF2 Freak:
A jbg stari ja natjeram pežu niz Velebit 100gpsa oni kazu nisi. A jbg kaj da im ja radim neka zive u zabludi kao neki na ovom forumu.

RunnerSukosan:
Ma SS je nerelevantan kao bilo kakav izvor informacija..

Tomi_ZG:

--- Citat: RunnerSukosan - 12 Studeni, 2018, 20:47:42 ---Ma SS je nerelevantan kao bilo kakav izvor informacija..

--- Kraj citata ---
Oni se ne bi složili,evo di ste im ti i Suvi bili na tapeti,a i ostale zanimljivosti  ;D

--- Citat: ---mi smo tehnicki forum koji se trudi da neguje majstorski ispravne nacine rada, stelovanja i tuninga
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---Mi apsolutno ne tolerisemo famozni "tetrapak tuning". Mozda su drugi forumi takvi ali mi nismo i to vi (Suhy i eSPe) kao clanovi treba da shvatite
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---@ Suhy, @ eSPe prvo i osnovno, mnogo malo kilometra imate u rukama i jos manje stelovanja karburatora
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---Po 100ti put vas molim da ne propagirate tetrapak tuning
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---Ja govorim srpski da me svako razume kad je potrebno
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---Suhy moze sa 2-3 broja da priblizno ubode karb i da tera i po Zagrebu i po Leskovcu ali u vecini vremena sa samo 70% performansi
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---dovoljno je da se ujutru vozis kroz grad i imas 5kmh na kranjoj brzini vise nego sto si imao sinoc na istoj deonici
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---vazduh bogatiji kiseonikom jer je Leskovac u šumi a Zagreb na avenijama i betonu, pa kolega pocetnik zalepi nikasil cilindar
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---pokusavao sam da upalim skut u zagrejanom magacinu i posle ko zna koliko pokusaja uspeo,radio normalno,palio ga i gasio povremeno,posto se prostorija napunila dima otvorim prozor,a skut samo sto se nije ugasio kako ga je zapuhnuo ledeni vazduh
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---Ja sam na Pežou Jetforce izvukao oko 90-91 kmh krajnje brzine sa Malossi Sportom 70cc i 19mm karbom
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---u runneru vx 125ccm ima 16ks na 10500rpm a u vxr 200ccm 20ks na 10000
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---Kakve vjeverice, oskari, vaser vage i sl.?
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---molicu da se fraze tipa: vjeverice, oskari, vaser vage, ubijanje boga/brasna i sl. ne pominju
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju