Tehnički kutak > Tuning skutera

Minereli - Kit

<< < (8/11) > >>

2TDottore:

--- Citat: area mf - 20 Listopad, 2008, 21:16:58 ---
--- Citat: 2TDottore - 20 Listopad, 2008, 21:11:57 ---
--- Citat: area mf - 18 Listopad, 2008, 20:56:00 ---a čuj ako za 9 milja kuna nemogu nafurit motor na bar 15-16ks onda ga jeb..

--- Kraj citata ---

stari moj ti zivis u zabludi.za 16ks na kotacu ti treba bar duplo vise novaca.Nemoj mislit da ti solim pamet al daj si te novce ulozi u nesto drugo a ne u sugavi race kit koji ce ti trajat par 100 kilometara i kojeg ces vise serafit nego se vozit a sad ti skuter kako kazes ide odlicno pa zasto ga onda dirat i raskapat bezveze da bi nekom dokazao da ga mozes pobjedit u nekoj sugavoj utrci na par sto metara i pricat drugima u selu kak imas najbolje slozen motor. :sad3:

--- Kraj citata ---
ma no čovječe kaki race to je bezveze to je više šarafanja nego vožnje...a mislio sam midrace metit al neki pouzdaniji baš zbog toga da nemoram šarafat stalno.
no race kit :nono:

--- Kraj citata ---

ak je tak to ti je puno pametnije i ja bi stavio mhr replicu u kombinaciji sa nardom i naravno ak oces da to sve radi savrseno treba uzet overrange i bar 19 fergazer da ti previse netrosi i duzu getribu.o setovima dizni i rolicama i federima ti nemoram ni pricat da ti treba preko nekoliko komada i setova da to sve ustelas.Za to sve ce ti vjerojatno bit dosta tih 9000kn. :icon_thumright:

area mf:

--- Citat: 2TDottore - 20 Listopad, 2008, 21:26:01 ---
--- Citat: area mf - 20 Listopad, 2008, 21:16:58 ---
--- Citat: 2TDottore - 20 Listopad, 2008, 21:11:57 ---
--- Citat: area mf - 18 Listopad, 2008, 20:56:00 ---a čuj ako za 9 milja kuna nemogu nafurit motor na bar 15-16ks onda ga jeb..

--- Kraj citata ---

stari moj ti zivis u zabludi.za 16ks na kotacu ti treba bar duplo vise novaca.Nemoj mislit da ti solim pamet al daj si te novce ulozi u nesto drugo a ne u sugavi race kit koji ce ti trajat par 100 kilometara i kojeg ces vise serafit nego se vozit a sad ti skuter kako kazes ide odlicno pa zasto ga onda dirat i raskapat bezveze da bi nekom dokazao da ga mozes pobjedit u nekoj sugavoj utrci na par sto metara i pricat drugima u selu kak imas najbolje slozen motor. :sad3:

--- Kraj citata ---
ma no čovječe kaki race to je bezveze to je više šarafanja nego vožnje...a mislio sam midrace metit al neki pouzdaniji baš zbog toga da nemoram šarafat stalno.
no race kit :nono:

--- Kraj citata ---

ak je tak to ti je puno pametnije i ja bi stavio mhr replicu u kombinaciji sa nardom i naravno ak oces da to sve radi savrseno treba uzet overrange i bar 19 fergazer da ti previse netrosi i duzu getribu.o setovima dizni i rolicama i federima ti nemoram ni pricat da ti treba preko nekoliko komada i setova da to sve ustelas.Za to sve ce ti vjerojatno bit dosta tih 9000kn. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

e to te pitam kolega tako mi objasni,znači to je do jaja kit?treba mi nešto sto ide a nekida se pretjerano.zahvaljujem :icon_thumright:

2TDottore:

--- Citat: vktr - 20 Listopad, 2008, 21:22:49 ---
--- Citat: 2TDottore - 20 Listopad, 2008, 21:20:18 ---

to ti je vrhunac tehnologije kaj se tice 70cc race skutera. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Jel ima negdje neki info o tome ili filmić u praksi  :toothy11:

--- Kraj citata ---

evo nesto sam nasao.slabo stavljaju svoja remek djela na internet.

daj pogledaj ovo.to je remek djelo tema cristofolini.110ks iz 350cc :icon_thumright:

area mf:
koja boleština.. :punicemi:

Iwo SR Tuono:
gle ovaj, u startu svi briju na race kit, a da znaju kako ide mirace i koliko troši mislim da bi i od tog odustali i počeli razmišljati o gusu. Jer šta je, sad je svima 15-16-17 ks malo i svi bi race i sranja svakakva, i onda kad krenu cijene a čak i tko kupi race kit neče ga znat sam složit, a ako ga i složi najebat će se oko njega i kit će zaribat. Tako da za svaki dan nabolje složit malo bolji base ili slabiji midrace, i tu se dobije ajmo reć neki optimum iako ni tu kavrovi ne izostaju...tko se nije navikao ulagat u skuter i tko cijeli tjedan skuplja za benzin da bi se subotom vozio za njega to nije uopće...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju