Tehnički kutak > Tuning skutera
Minereli - Kit
gumy:
da bi izvuko preko 15 konja treba ti oko 2000 eura...
top tpr ili nešto u tom rangu 1800 kn+ obrada kolko ćeš platiti
obrada blokova ?
radilica 1400 + ležaji 200ak kuna
overrange prijenos preko 2000kn
karb 700 kuna, nosači mašine, prirubnica pod 45 i distancer oko 1200kn
kvačilo, zvono, oprugice oko 1000kn
primar minimalno - 600kuna
auspuh - od 1500kn pa nadalje
da nepričam onda još o sitnicama setovi dizni,igala, valjčića, opruga, gljiva, itd itd.
2TDottore:
--- Citat: DvdAerox - 18 Listopad, 2008, 22:36:33 ---za montirat cristofolinijev kit treba vise znanja, a tih koji bi ga znali montirat ima malo kod nas.....
idem sa mhr teamom, trebas preradit blok da ga mos ugurat unutra, plus sve prerade da ti ide kako bog zapovjeda!
manje problema imas sa evolutionom, za njega montirat nije trazena nikakva prerada (iako se savjetuje)
moja preporuka: stavi mhr repliku i vozi se, nemas se sta previse brinut i dobro funkcionira sa 17,5 i zx-om....tako da nemas niti neke extra troskove!
--- Kraj citata ---
varas se.netreba ti nikakvo znanje za cristofolinija kad oni sve rade za tebe.samo ti treba jedno bar 30000 laganih kunića i to je sve. :icon_thumright:
area mf:
--- Citat: gumy - 20 Listopad, 2008, 20:25:58 ---da bi izvuko preko 15 konja treba ti oko 2000 eura...
top tpr ili nešto u tom rangu 1800 kn+ obrada kolko ćeš platiti
obrada blokova ?
radilica 1400 + ležaji 200ak kuna
overrange prijenos preko 2000kn
karb 700 kuna, nosači mašine, prirubnica pod 45 i distancer oko 1200kn
kvačilo, zvono, oprugice oko 1000kn
primar minimalno - 600kuna
auspuh - od 1500kn pa nadalje
da nepričam onda još o sitnicama setovi dizni,igala, valjčića, opruga, gljiva, itd itd.
--- Kraj citata ---
a neznam baš dal treba tolko para nevjerovatno mi zvuči..bokte ipak je to skuter :dontknow:mislim da ću kupit ono sto sam naveo pa ćemo vidit šta ću dobit,uz to naravno i prijenos drugi,i nisam napomenio da dijelove nabavljam iz austrije gdje su upola jeftiniji..
2TDottore:
--- Citat: area mf - 18 Listopad, 2008, 20:56:00 ---a čuj ako za 9 milja kuna nemogu nafurit motor na bar 15-16ks onda ga jeb..
--- Kraj citata ---
stari moj ti zivis u zabludi.za 16ks na kotacu ti treba bar duplo vise novaca.Nemoj mislit da ti solim pamet al daj si te novce ulozi u nesto drugo a ne u sugavi race kit koji ce ti trajat par 100 kilometara i kojeg ces vise serafit nego se vozit a sad ti skuter kako kazes ide odlicno pa zasto ga onda dirat i raskapat bezveze da bi nekom dokazao da ga mozes pobjedit u nekoj sugavoj utrci na par sto metara i pricat drugima u selu kak imas najbolje slozen motor. :sad3:
area mf:
--- Citat: 2TDottore - 20 Listopad, 2008, 21:11:57 ---
--- Citat: area mf - 18 Listopad, 2008, 20:56:00 ---a čuj ako za 9 milja kuna nemogu nafurit motor na bar 15-16ks onda ga jeb..
--- Kraj citata ---
stari moj ti zivis u zabludi.za 16ks na kotacu ti treba bar duplo vise novaca.Nemoj mislit da ti solim pamet al daj si te novce ulozi u nesto drugo a ne u sugavi race kit koji ce ti trajat par 100 kilometara i kojeg ces vise serafit nego se vozit a sad ti skuter kako kazes ide odlicno pa zasto ga onda dirat i raskapat bezveze da bi nekom dokazao da ga mozes pobjedit u nekoj sugavoj utrci na par sto metara i pricat drugima u selu kak imas najbolje slozen motor. :sad3:
--- Kraj citata ---
ma no čovječe kaki race to je bezveze to je više šarafanja nego vožnje...a mislio sam midrace metit al neki pouzdaniji baš zbog toga da nemoram šarafat stalno.
no race kit :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju