@ bata Aragon, dovoljan ti je jedan pravi.
Je je, pusti ga jos da se ohladi, pa malo ovako, malo onako, pa daj jos malo jer na 2/4 jije bas u fazi... Evo ufazio sam 2T motor onako preko kurca, cak mi i niie prolem kad je sve stokara, nego kad moram jest tudja g#vn#... Nece vise trositi 6l kao mrtva serijala.
Nema gdje nisam setovao kao pravi jet seter.
Veli covek ne palina anlaser jer mu je majstor prodao pricu da je to extremno kompleksno i onda mu je prodao tagove koje je ovaj popusio i prica ih joj stop kao papagaj:
Tags: tokar, ispresavanje, frezanje, trazenje bronce, nosenje bloka kod tokara, izmjenjena plastikica anlasera...
Oskar je zapravi stavio deklo od purejeta i zaglavio je bendix... ti sam isto rijesio prdubljivanjem dosjeda bendixa na deklu...
Ali u deklu ima fusa za oskarq, a sve novo, sve sve novo, skuplja generalka od skutera ,sve sve novo, a jebeno zamorce koje ima ususkani filter zraka.
I onda AS kaze da blokada ne radi, a doneso razj#botinu...
Rezime:
- dizna
- cok
- osigirac igle
- zracni filter
- vakum ventil
- sredjivanje dekla
- svijecica
E sad blokada lijepo radi bez propucavanja.
Das mi dizne i pumpu goriva, ja to ispitam na stolu, i ako kazem da radi, onda samo ustekas i RADI, bez stelanja i jebavanja...
Omjer u brzini ufazivanja ajnsprica i karbosa je j#bo me pas barem 1:10, jeblo ti to mrtvo zamorce