Tehnički kutak > Tuning skutera
multivar minarelli
PchelaUbica:
taj mhr overrange variomat sa 16*13 rolicama je namijenjen bas za serijsku polutku , a onaj sa 19*15 rolicama je za linearne polutke, nekidan sam pricao s covjekom koji ih je vozio i kaze da osjetno bolje radi sa serijskom polutkom zato ga nisam htio uzet od njega. U svakom slucaju taj mhr bi trebao biti bolji od obicnog multija jer je veci , najbolje bi bilo sa malo duzim remenom
dino73n:
--- Citat: mamca3 - 13 Listopad, 2018, 21:06:03 ---a zasto ga pakiraju sa crvenim centralnim on je pretvrd za serijalu i base
--- Kraj citata ---
Zato sto MHR nije ni za serijalu ni za base.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Dragster 50:
Malossi multivar, smetaju li ova oštećenja?
The Nightrider:
--- Citat: PchelaUbica - 13 Listopad, 2018, 21:54:25 ---taj mhr overrange variomat sa 16*13 rolicama je namijenjen bas za serijsku polutku , a onaj sa 19*15 rolicama je za linearne polutke, nekidan sam pricao s covjekom koji ih je vozio i kaze da osjetno bolje radi sa serijskom polutkom zato ga nisam htio uzet od njega. U svakom slucaju taj mhr bi trebao biti bolji od obicnog multija jer je veci , najbolje bi bilo sa malo duzim remenom
--- Kraj citata ---
Generalno, neki savjet/preporuka za minarelli vario u kombinaciji sa morini polutkom?
Da je veći od serijskog ali da mi ostane alnaser, nekako mi se ne kurbla svaki put kada stanem u gradu po nešto..
dacerovs:
--- Citat: The Nightrider - 16 Listopad, 2018, 08:12:32 ---
--- Citat: PchelaUbica - 13 Listopad, 2018, 21:54:25 ---taj mhr overrange variomat sa 16*13 rolicama je namijenjen bas za serijsku polutku , a onaj sa 19*15 rolicama je za linearne polutke, nekidan sam pricao s covjekom koji ih je vozio i kaze da osjetno bolje radi sa serijskom polutkom zato ga nisam htio uzet od njega. U svakom slucaju taj mhr bi trebao biti bolji od obicnog multija jer je veci , najbolje bi bilo sa malo duzim remenom
--- Kraj citata ---
Generalno, neki savjet/preporuka za minarelli vario u kombinaciji sa morini polutkom?
Da je veći od serijskog ali da mi ostane alnaser, nekako mi se ne kurbla svaki put kada stanem u gradu po nešto..
--- Kraj citata ---
Polini HiSpeed, najbolje radi na minarelliju i izvlaci najbolju krajnju brzinu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju