Tehnički kutak > Garaža
Black runner
dario007:
Nemoj si uzet 21% jel budes jako tesko ustelao skuter.
Gledaj polini 13%
Ili malossi 9% To moras odabrat zip sp kao vozilo i onda gledaj pod getribe,samo za njega imas taj sekundar od 14/47
lukazikaovic:
--- Citat: dario007 - 16 Studeni, 2018, 21:14:47 ---Nemoj si uzet 21% jel budes jako tesko ustelao skuter.
--- Kraj citata ---
ma nu šta plaši čovika :toothy9:
kako moj runner iđe ki nevera sa 20% duzin prijenoson :headbang:
srunner221:
--- Citat: dario007 - 16 Studeni, 2018, 21:14:47 ---Nemoj si uzet 21% jel budes jako tesko ustelao skuter.
Gledaj polini 13%
Ili malossi 9% To moras odabrat zip sp kao vozilo i onda gledaj pod getribe,samo za njega imas taj sekundar od 14/47
--- Kraj citata ---
Taman sam te to htio pitat i eto dao si mi odgovor,mislim da cu to sutra narucit pa cemo vidjet kako ce se onda ponasat... u planu mi je jos preko zime i c16 city te radilicu s punim polutkama...
21% nebi uzimo jer nezz kakav mi je start onda... 13% mi je dovoljno , sad izvlacim oko 107gpsa a draze mi je da se ispali na startu
lukazikaovic:
i najbolje bi bilo stavit sekundar. ja iman 20% duzi sekundar i nista se ne cuje. :headbang:
ako vec imas priliku birat 13% bi moglo bit taman
srunner221:
U subotu sam ga spremio u garazu i krecu polako pripreme za iducu sezonu, planiram plastike prefarbat i malo se jos igrat sa izgledom a sto se tice masine otvaraju se blokovi i ide na novo... sutra/prekosutra planiram narucit novi spuh te se dvoumim izmedu c16 city i carera 16... za pocetak bi vj vozio na drevu a kasnije na nekom midrace ( osim ako me nesto ne pukne pa odma stavim i midrace neki) ne gledam nista previse jako jer bi ga koristio za svaki dan... na dreva ako bi iso carera 16 dao bi nekom da cilindar preradi tako da se moram jos odlucit ocu city ili careru posto bi mi fino sjela na mid kasnije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju